Zuhanyajtó

zuhanyajtó

Az zuhanyajtó a zuhanytér záródásának eszköze. Megfizethető luxus, és nagyszerű, értéknövelő beruházás bármilyen ingatlanról is legyen szó. Kiválasztásakor különböző megoldások állnak az Ön rendelkezésére: fix falak, amelyek lehetővé teszik nyitott zuhanyzó kialakítását, kivehető falak, amelyek biztosítják a zuhanytér nyitását és zárását, vagy akár a kettő kombinációja a nagy formátumhoz zuhanyzókhoz.
Ha szereti a modern fürdőszobai stílust, akkor a keret nélküli változat a legmegfelelőbb választás az Ön számára. A fémkeretek kiküszöbölésével a természetes fény szabadon áramlik, és így tágasság érzetét kelti. 
Változtasson fürdőszobája megjelenésén! Tusolóajtóinkkal nem csak eleganciát visz otthonába, hanem a takarítás is gyerekjáték lesz. Akár kis, akár nagy méretű fürdőszobáról beszélünk, garantáltan talál nálunk olyat, ami az Ön stílusához is jól illeszkedik. Válassza  rengeteg lehetőségeinkből és teremtsen egyedi hangulatot!
Ha a zuhany előtti hely korlátozott vagy a fürdőszoba keskeny, akkor mind a tolóajtó, mind a lengőajtó jó megoldás. A lengőajtók zuhanyozás után befelé nyithatók, aminek az az előnye, hogy a víz a zuhanyba csöpöghet. 
Ha a keretes megoldást választja, akkor kompenzálhatja a padlójának esetleges egyenetlenségeit, vagy a nem a függőleges falakat. 

Tusolóajtó üveg:

A tusolóajtók növelik a fürdőszoba vonzerejét - nem is beszélve arról, hogy könnyű karbantartani és tisztítani. Az ajtóüvegnek mindenekelőtt tartósnak és biztonságosaknak kell lenni, éppen ezért biztonsági üvegből kell készíteni, ezzel segítve kiküszöbölni a törött üveg okozta súlyos sérüléseket.

Dolgozzon együtt velünk a zuhany elhelyezésén, az üveg stílusának és a a fürdőszoba elrendezésének újragondolásán! Válasszon az átlátszó, színezett vagy átlátszatlan üvegstílusok közül, és állítsa vissza a zuhanyzója vonzerejét! Az üveg textúrája lehet még matt vagy mintás. Ha a magánélete magas prioritású, akkor érdemes a matt vagy mintás üveg - de ha nem, akkor az átlátszó üveg mellett dönteni, mely látványosan elegáns és csiszolt megjelenést kölcsönöz.
Meglévő zuhanyajtók sérült üvegét szeretné cserélni? Kérjük a következő adatokkal lásson el minket:

Szállítunk és telepítünk olyan csereüvegeket, amelyek ideálisak a zuhany egyedivé tételéhez.

 

tusoló ajtó üveg

Árak:

A bekerülési költségét nem csak a mérete, hanem a zuhanykabin fajtája, formája és kialakítása határozza meg. Ha a zuhanykabin részeként rendeli, akkor annak ára tartalmazz az ajtóét is.

Amennyiben meglévő kabinjához szeretne egy új ajtót rendelni, akkor az árát a mérete mellett a meglévő tusolóhoz való illeszthetősége és rögzítési módja befolyásolja. Mindkét esetben előzetes felmérést végzünk, de előtte terveit készítse el a zuhanykalkulátor segítségével

zuhanyajtó görgő
Görgő:

A görgő a tolóajtós zuhanykabin legfontosabb eleme, hiszen működése határozza meg az ajtó mozgását. Ennek a szerelvénynek hosszú távon kell bírnia a rendszeres igénybevételt, megfelelően karbantartva, hosszú éveken át kell biztosítani a hangtalan siklást, a könnyű mozgathatóságot, és a stabil tartást. Ennek érdekében mi kizárólag minőségi, fém szerelvényekkel, köztük a fém görgőkkel készítjük és szereljük fel a zuhany ajtaját.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo