Üvegportál

üvegportál

Az üvegportál akár egyszerű, elegáns, akár díszes és impozáns - határozottan egyedi, így számos követelménynek meg kell felelnie, mind optikai, mind biztonsági, mind pedig funkcionális illetve esztétikai szempontból. További elvárás, hogy  különösen könnyen legyen tisztítható, amely biztosítja a fokozott higiéniát és a hosszú élettartamot.

Feladata, hogy minden látogató számára mindig biztosítja a sikeres, jó benyomást!
Többnyire nagyméretű üvegfelületén keresztül enged bepillantást a belső érbe. Az alkalmazott üvegtípusok, a hő-, és hangszigetelő, a napvédő, tűzgátló, biztonsági, illetve az okosüveg rendszerektől kezdve, a golyóálló üvegig terjedhet.

A különféle üvegből készült portálok praktikus sokoldalúsága miatt népszerű megoldás.
Főként középületek, jellemzően irodaházak, bevásárlóközpontok, plázák és bankok, de egyre gyakrabban magán ingatlanok esetében is alkalmazott építészeti megoldás.

Típusok:

 

fix üvegportál

fix

szétnyitható üvegportál

szétnyitható

biztonsági üvegportál

biztonsági

kétszárnyú üvegportál

kétszárnyú

Kirakatüveg:

A kirakatok a kereskedelmi és kiállítási helyiségek különösen fontos részei, mivel az első benyomás ezen keresztül alakul ki az épületről vagy a cégről.
A jó minőségű üveg ezért különösen fontos a modern üzleti vállalkozások számára. A vonzó kirakat minden cég névjegykártyája.

Alapanyaga jellemzően biztonsági üveg, ami többféle szempontból is kívánatos.
A személy biztonságot az szolgálja, ha fizikai behatásra az üveg nem törik be, vagy ha mégis törik, akkor nem okoz sérülést. Ezeket a biztonsági szempontokat edzett üvegek, vagy ragasztott biztonsági üvegek alkalmazásával érjük el!
Vagyonbiztonság szempontjából akár golyóállóüveg is lehet ez a felület. (Pl. pénzváltó üzlethelyiségeknél ez előírás).

E professzionális üvegek alkalmazásával nem csupán energiát takaríthat meg. Annak érdekében, hogy élvezhesse a kilátást, a kirakatüvegekre visszaverődés-mentes bevonat felvitele szükséges. Ez a bevonat a kirakat mindkét oldalára felvihető. Célszerű azonban az egyik felületre úgynevezett alacsony E-szintű réteget felvinni, ami hővédelmi funkciót lát el.

kirakatüveg

Árak:

A bekerülési költség alakulását jellemzően az határozza meg, hogy milyen méretű üveget használunk és azt milyen kivitelezéssel, rögzítéssel, milyen helyre kell beépíteni.
Mivel ezek legtöbbször középületekbe építendők be,

ahol sok ember megfordul, így fokozottan van kitéve a környezeti hatásoknak, a biztonság is fontos tényező. Mindezek alapján az árajánlathoz kérje szakértő munkatársunk segítségét az Ajánlatkérés gombra kattintva egy űrlap kitöltésével.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek részben illusztrációk, részben saját munkáink fotói!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo