Üvegportál

Térelválasztó üvegfal
Az üvegportál, a kirakat az üzlethelyiségek egyik legfontosabb „alkatrészei”. Egy olyan marketingeszköz, ami rendkívül meghatározó lehet abból a szempontból, hogy a vásárló betér-e az üzletünkbe, vagy sem. Ez pedig jelentőséggel bír egy kereskedelmi üzlethelyiség életében. Előnye, hogy fényáteresztő, hangszigetelő és nem töri meg a nézelődő szemek előtti teret. A különféle üvegből készült portálok praktikus sokoldalúsága miatt népszerű megoldás.
Többnyire nagyméretű üvegfelületén keresztül enged bepillantást a belső üzleti térbe, illetve az áruválasztékra is, valamint válaszfalat képez az üzlethelyiség és a külvilág között.

Jellemzően biztonsági üvegből készül, ami többféle szempontból is kívánatos. Vagyonbiztonság szempontjából akár golyóállóüveg is lehet ez a felület. Pl. pénzváltó üzlethelyiségeknél ez előírás. A személybiztonságot az szolgálja, ha fizikai behatásra az üvegportál nem törik be (pl. ha egy előtte lévő járókelő megbotlik és beleesik a kirakatba), vagy ha mégis törik az üveg, akkor nem okoz sérülést. Ezeket a biztonsági szempontokat edzett üvegek, vagy ragasztott biztonsági üvegek alkalmazásával érjük el!


Főként középületekben fordulnak elő, jellegzetesen irodákban, bevásárlóközpontokban, plázákban, üzletekben és bankokban, de egyre gyakrabban megjelenő építészeti megoldás a magán otthonokban is.
Ajánlatkéréshez vagy rendeléshez kattintson a gombra!
 
 

Ötletek

Üvegportál - szines tárgyalók
Színes tárgyalók
Üvegportál - szétnyitható
Szétnyitható
Üvegportál - fix
Fix
Üvegportál - design
Design
Üvegportál - üzlethelység
Üzlethelység
Üvegportál - matt
Matt
Üvegportál - konyha
Konyha
Üvegportál - minimál
Minimál
Üvegportál - modern
Modern
 
 
Biztonságtechnikai szempontból is megfelelő védelmet nyújt egy modern üvegportál?

Természetesen igen. Fokozott vagyonvédelmi igény esetén, akár golyóálló üvegből is készülhet, melynek mechanikai szilárdsága meghaladhatja a falazat által nyújtott védelmet is.
 
 
Az üvegportál árak tekintetében igyekeztünk olyan megoldást alkalmazni, amellyel a megrendelőink is biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordultak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Tudjuk, hogy vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel.
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
Tel.:+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00