Üvegkorlát profil

üvegkorlát profil

Üvegkorlát profil elhelyezése a beépítés során több féle módon valósulhat meg. Lehet alsó megfogásos (födémre szerelhető), oldalsó megfogásos (födém oldalára szerelhető) alsó sínes vonalmenti profilokat, attól függően, hogy milyen módon fixálhatóak a födém vasbeton szerkezetébe. Munkáinkhoz a Cortizo cég termékeit alkalmazzuk.

Erősség, terhelhetőség szerint megkülönböztethetünk 1 kN/m és 3 kN/m terhelésre méretezett sínrendszereket, attól függően, hogy milyen terhelésnek lehetnek kitéve a korlátok.

Amennyiben egy családi házban, olyan helyen lesz beépítve a korlát, ahol kisebb erőhatás éri – a szél nem tud belekapaszkodni, nem támaszkodnak neki gyakran a látogatók, - ha mégis előfordulna, abban az esetben is elegendő az 1 kN-os konstrukció. A sín gyártója írja elő, hogy hol használható még ez a megoldás és hol szükséges az erősebb, nagyobb stabilitást biztosító szerkezet alkalmazása.

Sportcsarnokokban, koncerttermekben, ahol nagyobb tömeg nyomásának lehet kitéve az adott korlát, mindenképpen a 3 kN-os verziót szükséges beépíteni. Ebben az esetben a biztonságtechnikai előírások ezt meg is követelik.

Referenciák:

üvegkorlát rögzítő elemek

rögzítő elemek

üvegkorlát sín és kapaszkodó

sín és kapaszkodó

üvegkorlát tartószerkezet

tartószerkezet

üvegkorlát beépített profilok

beépített profilok

Rögzítés:

A rögzítések alapja, hogy megfelelő vastagságú és kiváló minőségi vasbetonból készült födém álljon rendelkezésre a stabilitás érdekében. Ma már a vastag szigetelés sem okozhat gondot, ha megfelelő minőségű rozsdamentes acél csavarok és dübelek, betonragasztók állnak rendelkezésre.
Az üvegtáblákat műanyag betétekkel és ékekkel lehet biztonságosan megfogatni a sínben, egyben biztosítva a tökéletesen függőleges pozíciót. A sín felső szélén, mindkét oldalon elhelyezett záró gumitömítés megvédi a profil belsejét a szennyeződésektől és csapadéktól, esztétikus megjelenést is biztosítva a teljes konstrukciónak.
A nyitott teraszon felgyülemlő csapadékvíz elvezetéséről maga az alap sín is gondoskodik bizonyos mértékben - megfelelő lejtés mellett. Ha biztosra szeretnénk menni és jelentős mennyiségű vízre lehet számítani, akkor külön vízelvezetővel érdemes kérni a konstrukciót, ami egy plusz idom beépítését jelenti, nem gyengítve ezzel a szerkezetet.
A rendszer elemeinek megfelelő alkalmazása a garancia arra, hogy tökéletesen stabil, esztétikus és biztonságos korlát díszítheti otthonát, házát vagy nyaralóját.

üvegkorlát rögzítés

Árak:

A bekerülési költség tekintetében igyekeztünk olyan megoldást alkalmazni, amellyel megrendelőink is biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az ár tekintetében a legjobb helyre fordultak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Tudjuk, hogy vállalkozásunk kis-, és nagykereskedelmi háttere

(Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek saját munkáink fotói!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo