Üveg előtető

üveg előtető

Az üveg előtető a legnépszerűbb megoldás a bejáratok felett, melyet elsősorban lakóházak, szállodák, kávézók, bevásárlóközpontok és   Az üvegtető kiválasztásakor a legfontosabb tényező a biztonság, amelyet a megfelelő üvegrögzítések, valamint az edzett és laminált üveg megfelelő vastagsága biztosít. A szerkezet szellős, könnyű és könnyen karbantartható.

Bármilyen típusú falhoz és homlokzati rendszerhez felszerelhető, valamint az épülethez rögzíthető. A szerkezet méretétől, súlyától és kialakításától függően többféleképpen telepíthető, vagy egyszerre több rögzítési lehetőséget kombinálhat.
Elsődleges funkciója - az esőtől és a széltől való védelem mellett - segít kiemelni az épület tágas és átlátszó kialakítását.
Nemcsak a csapadék ellen védenek, hanem eleganciát és modernséget kölcsönöznek a ház homlokzatának.

Hordozóanyaga eltérő lehet, például alumínium vagy rozsdamentes acél, mivel a fali konzolnak elég stabilnak kell lenni ahhoz, hogy képes legyen megbirkózni a ránehezedő terheléssel.

Típusok:

pontmegfogásos üveg előtető

pontmegfogásos

konzol alapú üveg előtető

konzol alapú

függesztéses üveg előtető

függesztéses

leszorítós üveg előtető

leszorítós

Konzolos:

A konzollal történő rögzítés akár igény szerinti, akár az épület stílusához illeszkedő lehet, de sokszor csak ez az egyetlen kivitelezési lehetőség, ugyanis szinte bármilyen épületelemhez, épületrészhez lkönnyen illeszthető, de a kivitelezési megoldást mindig a méretből adódó súly és ennek megfelelően a biztonságos rögzítés lehetősége határozza meg.

A konzolos üvegtetőnél a fém konzolokat és azok tartószerkezetét a helyszíni felmérés alapján az üvegek súlyának ismeretében tervezik meg. Ez a hagyományosnál robosztusabb, nagyobb méretű üvegfelületek hordására alkalmas szerkezet. Meglévő, előkészített konzol esetén tudjuk vállalni egy felmérés után az üveg gyártását és beépítését.

Előnyei:

  • helytakarékos megoldás;
  • nagy szilárdságú konstrukció;
  • ellenőrzött hólejtés;
  • stílusos kialakítás;
  • kitűnő ár-érték arány
konzolos előtető üvegből

Ár:

A beketülési költség kiszámítása nem egységesíthető, hiszen minden szerkezet egyedi. Mivel más az üveg mérete, más az üveg fajtája, típusa, más és más tartószerkezetre van szükség,

valamint mások a kivitelezés, a beépítés körülményei, a végső ár is csak egyedi árképzéssel határozható meg. Tájékoztató jellegű árhoz azonban hozzájuthat, kérje árajánlatunkat a lenti űrlapon!

függesztett előtető üvegből

Függesztett:

Az üvegtető függesztett módon történő alkalmazása elegáns, légies jelleget adhat a bejáratnak, a kapunak vagy az adott épület résznek. Ebben az esetben maguk az üvegelemek, illetve maga a tetőszerkezet jelenik meg hangsúlyosabban, hiszen a felfüggesztés a tető fölött van, a felfüggesztő elemek méretei is kicsik, így szinte nincsenek zavaró, az egységes megjelenést, látványt befolyásoló elemek.

Az optimális rögzítési módot a várható megengedett terheléstől függően választhatjuk ki. A váz és a szerelvények acélból és alumíniumból készülnek. A kötőelemek garantálják a teljes rendszer hosszú élettartamát és biztonságát.

A föggesztéses megoldás magát a bejáratot is nyitottabbá, megközelíthetőbbé teszi, hiszen a tetőt tartó oszlopok vagy a tető alatti, a falból kiálló tartóelemek sem korlátozzák a mozgást és a bejutást.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo