Üveg előtető

Üveg előtető
Az üveg előtető gyakori építészeti megoldás, Jellemzően az épület frontoldalán, illetve a bejárati részek felett alakítják ki. A legelegánsabb, legesztétikusabb, és legpraktikusabb megoldás. Amellett, hogy az épület díszítő elemeként is funkcionál, védelmet jelent az épületbe be és kilépők számára a szél, a különböző csapadékfajták (eső, jég, hó, jégeső), illetve a tetőről a szél által esetlegesen lesodort tárgyak ellen, ugyanakkor átengedi a fényt.

Kialakításánál, miután fej feletti üvegezésről beszélünk, különös gondot kell fordítanunk a személyi biztonság szempontjaira. Így mindenképpen a biztonsági üveg lehet a megnyugtató megoldás, ami megakadályozza a tetőről leeső tárgyak átesését, illetve az üveg esetleges törése esetén az üvegdarabok nem hullhatnak le,ezzel sérülést okozva. Erre a funkcióra leginkább a ragasztott biztonsági üveg, vagy edzett ragasztott üveg megfelelő.

Rögzítésük és kialakításuk szerint különféle üveg előtetők készíthetők a teljesség igénye nélkül:
Ajánlatkéréshez vagy rendeléshez kattintson a gombra!
 
 

Ötletek

Üveg előtető - függesztett
Függesztett
Üveg előtető - pontmegfogásos
Pontmegfogásos
Üveg előtető - leszorítós
Leszorítós
Üveg előtető - konzolos
Konzolos
Üveg előtető - fém szerkezetes
Fém szerkezetes
Üveg előtető - fa szerkezetes
Fa szerkezetes
 
 
 
Milyen méretig biztonságos üvegből előtetőt készíteni?

Körültekintő, megfelelő műszaki tartalom, azaz rögzítés mellett gyakorlatilag bármilyen méretben elkészíthető. Biztonság szempontjából ez az üvegfajta megnyugtató, kielégítő védelmet nyújt.
 
 
Az üveg előtető árak tekintetében is igyekeztünk olyan megoldást alkalmazni, amellyel biztosíthatjuk megrendelőinknek, hogy mind a minőség, mind pedig az üveg árának tekintetében a legjobb helyre fordultak. Garantálni tudjuk, hogy vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel illetve a kivitelezéssel.
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
Tel.:+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00