Üvegpolc

üvegpolc


Az üvegpolc nem csak tárolóeszköz - az esztétikum és a funkcionalitás páratlan találkozása. Tökéletesen mutat otthoni környezetben, üzletek polcaként, vagy vitrinben. Legyen az átlátszó, matt, lekerekített sarkú vagy ívelt - a ragyogó esztétika garantált. Képzeljen el egy lebegő szépséget, amely úgy ragyog a helyiségben, mint egy modern művészeti alkotás.

Mi több? Elegánsan összeillik a tükörrel, így varázslatos, szerelvények nélküli látványt kínál. Akár színes, akár egyszerű - választhatod a RAL színskála bármely árnyalatát.
És a legjobb? Az üvegpolcok könnyen karbantarthatók - egy gyors törlést követően mindig csillog és ragyog!

Az erő és a biztonság nem kérdés: edzett és biztonsági üveg változatok is elérhetők. A polc vastagságát pedig a méretedhez igazítjuk. Mutasd meg stílusodat egyedi üvegpolcokkal!

Ötletek:

üvegpolc ablakmélyedésbe

ablakmélyedésbe

egyedi üvegpolc

egyedi

üvegpolc konyhába

konyhába

üvegpolc fürdőbe

fürdőbe

Fürdőszoba:

A fürdőszobai üvegből készült polcok ugyanolyan erősek és tartósak, mint a fából vagy fémből készültek, de a vizuális hatásukat tekintve messze felülmúlják azokat.
Egy ilyen tárgy önálló karakter adhat a fürdőszobának már önmagában azzal, hogy olyan érzetet kelt, mintha a falon lebegne.

Emellett használhatók alulról vagy felülről megvilágítva, hogy a polcon elhelyezett tárgyak,  flakonok, üvegcsék, eszközök színe, formája jobban érvényesülhessen. Pl. egy alulra helyezett egyedi spotvilágítás csodálatos fényélményt eredményezhet, különösen éjszaka a fürdőszobában.

De készíthetők az üvegpolcok fényvisszaverő üvegből, akár tükrös hátlappal, hogy a tárgyakat minden oldalról meg lehessen tekinteni, a nagyobb vizuális élmény érdekében.

fürdőszoba üvegpolc

Rendelés:

A megrendeléshez mindenképpen pontos méretekre van szükség, ami alapján az árajánlat elkészíthető. Célszerű megjelölnie még, hogy milyen falra (sima, csempézett), hová (tükör alá, kád fölé, zuhanyzóban a csempére, stb.) kerülhet az polc, mert a méret és a használat alapján tudunk megfelelő árajánlatot készíteni.

Amennyiben az üveglappal kapcsolatban kölönleges igénye merül fel, kérjük azt is jelezze. Például ha színes üvegből szeretné elkészíttetni a polcot
Sarokba helyezhető íves polcok esetén szükséglesz a kör sugarára, amin a saroktól mért távolságot értjük.

sarok üvegpolc
Sarokpolc üvegből:

"Az üveg sarokpolc nemcsak vonzó módon kerekíti a ki nem használt sarkokat, hanem elegáns tárolóhelyként is funkcionál az ápoló- vagy kozmetikai cikkek számára.

További előnye:

  • rendkívül könnyen kezelhető, nedves ruhával és szükség esetén üvegtisztítóval tisztítható
  • nem foglalnak el értékes helyet a zuhany vagy a kád teréből
  • pl. egy keret nélküli zuhanykabinban a letisztult, nyitott benyomás zavartalan marad
  • ugyanolyan praktikusan használhatók, mintha fémből lenne
  • törhetetlen
  • tartós
Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo