Üvegpolc

Üvegpolc
Az üvegpolc ma már szinte nélkülözhetetlen eleme a háztartásnak. Lakó és munkakörnyezetünkben rendkívül sok apró használati tárgyat, díszt, díszítőelemeket, vázákat tartunk, melyeket szekrényekben, polcokon tárolunk.

Egyedi üvegpolcokkal feldobhatjuk fürdőszobáinkat, előszobáinkat, hálószobáinkat vagy szekrénybelsőinket is.

Kombinálható tükörrel is, az úgynevezett UV ragasztással az üvegpolc éle stabilan rögzíthető a tükörhöz, így nagyon elegáns – szerelvények nélküli – megjelenés biztosítható.
Készülhet normál float színtelen síküvegből, anyagában színezett (szürke, zöld, bronz, kék) parsol üvegekből, illetve üvegfestéssel a RAL skála bármely színe is elérhető.

Vagy akár edzett, ragasztott biztonsági üvegekből is kivitelezhető. A polc vastagsága a fesztávolságától, méreteitől függ.
Ajánlatkéréshez vagy rendeléshez kattintson a gombra!
 

Ötletek

Üvegpolc - fürdőbe
Fürdőbe
Üvegpolc - négyzetrács
Négyzetrácsos
Üvegpolc - lépcsős
Lépcsős
Üvegpolc - fával
Fával
Üvegpolc - fazettával
Fazettával
Üvegpolc - fehéren
Fehéren
Üvegpolc - 4 polccal
4 polccal
Üvegpolc - lépcsővel
Lépcsővel
Üvegpolc - fémvázas
Fémvázas
 
 
Mennyire terhelhetők az üvegből készült polcok?

Az üvegpolcok készülhetnek biztonsági és ragasztott üvegből is, ami akár extrém terhelhetőséget is biztosíthat. Konkrét elképzeléseit beszélje meg szakembereinkkel!
 
 
Az üvegpolc árak tekintetében igyekeztünk egy olyan megoldást kitalálni, amellyel a megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Mi biztosak vagyunk benne, hogy a vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel.
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
Tel.:+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00