Savmart üvegajtó

savmart üvegajtó

A savmart üvegajtó a nevében hordozza a technológiát, ugyanis a mintázatot valóban savmaratással alakítják ki.

Ennek a technológiának - vagyis az üveg maratással történő megmunkálásának és formázásának alapvető módszereit - a XIX. század elején dolgozták ki. Napjainkra ez az eljárás már egy letisztult, jól bevált módszerré fejlődött.

A savval történő kezelés az átlátszóság mértékét csökkenti, akár teljesen átláthatatlanná téve, de mégis fényáteresztőnek hagyva az üveget. Ebből adódóan elsősorban üvegajtók készítésnél, üveg térelválasztók, valamint üveg zuhanykabinok készítésénél alkalmazzák előszeretettel. Ezért remekül használható dekorációs célokra is, hiszen bármilyen mintázat kialakítására lehetőséget nyújt.

Az üvegek 4 mm vastagságban és számtalan mintázatban elérhetőek, amiknek mintáit ügyfélszolgálatunkon és bemutatótermünkben megtekintheti.
Ez az eljárás, a mattírozott üvegek kategóriájában, azért tudott nagy népszerűségre szert tenni a homokfújt üvegek rovására, mert szebb esztétikai megjelenése mellett a tisztíthatósági szempontoknak is jobban megfelel.

Típusok, minták:

növény mintás savmart üvegajtó

növény mintás

diszkrét savmart üvegajtó

diszkrét

függöny hatású savmart üvegajtó

függöny hatású

jeges hatású savmart üvegajtó

jeges hatású

Üveg tolóajtó:

A savmaratott üveg tolóajtó nem csupán egy ajtó – ez a művészet és funkció egyedülálló találkozása. Gondoljon bele: milyen tökéletes lehet az a megoldás, amellyel térhatárokat alkothat anélkül, hogy elzárva éreznéd magát a világtól. Tökéletesen működik olyan helyeken, ahol a tradicionális ajtók a térhasználatot nehezítik.
Ezeknek a tolóajtóknak a nagy, kristálytiszta felülete hihetetlen teret enged a kreativitásnak. Az építészeti stílusok széles palettájával harmonizálnak, köszönhetően azoknak a speciális gördülő mechanizmusoknak, amelyek sima és akadálymentes mozgást biztosítanak. És itt jön a varázslat: a savmaratott technológia által készült egyedi minták, amelyekkel különleges atmoszférát és intimitást teremthet. Ezek a félig átlátszó tervek valódi játékot űznek a fényekkel és az árnyékokkal.
Akár egy, akár két szárnnyal, egy vagy két irányban tolható változatot keresel, ezzel az ajtóval maximalizálhatod a teredet. Még nagyobb nyílások? Semmi gond! Speciális kombinációk révén fix üvegpanelekkel is bővíthető.

savmart üveg tolóajtó

Árak:

Az árajánlat kérésekor a szokásos alap információk mellett, mint az ajtó beépítési méreteinek megadása, szükségünk lesz a savmaratott mintára vagy megjelölésére. Ehhez segítséget nyújtunk a honlapon található minták között, vagy személyes látogatása alkalmával választhat az

ügyfélszolgálaton megtekinthető kínálatból! Ha felkeltettük érdeklődését, első lépésként egy leírással segítve kérjen előzetes árajánlatot, űrlapunk kitöltésével! A végső árajánlatot majd szakértő munkatársunktól a helyszíni felmérés után fogja megkapni.

savmart üvegajtó konyhaszekrényen
Alkalmazás:

Az ujjlenyomat-mentes, savmaratott üvegből készült ajtó rengeteg lehetőséget kínál az építészek, belsőépítészek és dekoratőrök számára.
Állandó minőségének, tartósságának és gazdag kinézetének köszönhetően  a savmaratott üveg átlátszó szatén megjelenést hoz létre, amely felismerhetetlenné teszi a mögötte lévő alakzatokat, miközben fenntartja a magas fényáteresztő képességet.

Leggyakrabb alkalmazása:

  • Belső válaszfalak és irodai szekrények
  • Zuhanyzó és fürdõszoba szekrények
  • Bútorok és konyhai szekrények nyílászárójaként
Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo