Üvegfal

üvegfal

Az üvegfal modern építészet egyik legnépszerűbb eleme, mely feloldja a ház külső határait, nagy üvegfelületekkel kötve össze az embereket a természettel. Ezek az üvegrendszerek átlátszóságukból és alacsony súlyukból kifolyólag alapvetően megváltoztatják a teret - a rögzített falakat rugalmasan változtathatóvá teszik, és eltávolítva a vizuális és fizikai korlátokat, a szemlélő számára kibővített térérzetet kölcsönöznek. Mindamellett, hogy áteresztik a fényt, kiválóan alkalmasak hang-, vagy akár hőszigetelésre is, így Ön továbbra is élvezheti ugyanazon biztonságot és belső kényelmet.
Az üvegfalak elemeit alkalmazhatjuk rögzített vagy akár mozgatható, fix, illetve ajtóval kombinált változatban is. A sokoldalú felhasználásuk lehetőségeit növeli, hogy az üveg-üveg találkozási csomópontjainál megfelelő szerelvények beiktatásával tetszőleges szögben folytatódhat az átlátszó fal, így a térben bármilyen formájú és ívű üvegleválasztások létrehozhatók.
Készülhetnek edzett, ragasztott biztonsági üvegből, illetve edzett-ragasztott kombinációban is. A legjellemzőbbek a víztiszta, a savmart, homokfújt, az anyagában színezett valamint a fényvisszverő üvegtípusok.

üvegterasz

Üvegterasz

üvegportál

Üvegportál

térelválasztó üvegfal

Térelválasztó

Hőszigetelt:

Ez a változat mindazt a komfortot és kényelmet biztosítja, ami nélkül nem tudjuk már otthonunkat, munkahelyünket elképzelni: átereszti a fényt, szűrheti a napsugárzást, megőrzi a meleget, elzárja a zajt és védelmet, biztonságot nyújt.
Az elmúlt években az emberek egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a kényelemre, az energiahatékonyságra,  az alacsony karbantartásra és az energiatakarékos, nagy teljesítményű üvegezésre. Hőszigetelő üvegből készült falak alkalmazásával jelentősen csökkenthető a légkondicionálás, a világítás költsége, bónuszként pedig akár 20 - 40 dB-lel is csökkenhet a zajszint beltérben!
Ha a kivitelezést szakértő kezekre bízza, akkor a végeredmény tökéletesen megfelel majd elképzeléseinek. Számos opciót kínálunk - rögzített falak ajtók nélkül, eltolható, vagy összecsukható rendszereket, melyek egyaránt alkalmasak belső terek, valamint nyilvános és kereskedelmi egységek számára is.

 

hőszigetelt üvegfal

Árak:

E termékünk árképzése teljesen egyedi lehet – ahogy mérete, formája, fajtája, kialakítása, színe, szerelvényezettsége is. Javasoljuk, hogy kérjen árajánlatot az alapvető befoglaló méretek

és az elképzelt szerelvények megadásával ügyfélszolgálatunktól, vagy egyszerűen az ajánlatkérés gomb megnyomásával és egy űrlap kitöltésével.

üvegfal ajtóval
Ajtóval:

Az üvegfalak ajtóval történő ellátása statikailag nagy kihívás elé állíthatja a tervezőket, mivel e nyílászáró helyének kivágása, kihagyása gyengítheti a szerkezetet, illetve rögzítése ehhez az esetleg gyengített szerkezethez nagy szaktudást és külön erre a célra kifejlesztett speciális szerelvényeket igényel.

Szerencsére ilyen szerelvények ma már könnyen elérhetőek a piacon és a formák tekintetében is elég széles a választék. Jellemzően ezek a rögzítő elemek szálcsiszolt, vagy fényes, króm felületkezelésű rozsdamentes acélból készülnek.

Az ajtók díszítő eleme a kilincs vagy toló pajzs, attól függően, hogy milyen konstrukciót választ a megrendelő, ami lehet zárható, egy-vagy két irányba nyitható, dupla szárnyú, önmagát behúzós technikával becsukó stb.

A kivitelezésnél figyelembe kell venni a beépített fal magasságát is, mert ez határozza meg, az üveg vastagságát.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

Cím:

Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.