Üvegfal

Üvegfal
Az üvegfal a terek elválasztásának elegáns módja kül és beltéren egyaránt alkalmazható. Mindamellett, hogy átereszti a fényt, használhatjuk hang, vagy akár hőszigetelő tulajdonságát is. Készülhet fix, illetve ajtóval kombinált változatban is. Az anyagát tekintve lehet edzett üvegből, ragasztott biztonsági üvegből, illetve edzett-ragasztott kombináció is rendelhető.

Esztétikai és funkcióbeli megjelenését a felhasznált üveg típusa határozza meg. A legjellemzőbbek a víztiszta megjelenés mellett a savmart, homokfújt, az anyagában színezett és a reflektív üvegtípusok.

Variációs lehetőségeit növeli, hogy íves és egyenes kivitelben is szerelhető. Ezen felül az üveg-üveg találkozási csomópontjainál megfelelő szerelvények beiktatásával tetszőleges szögben folytatódhat az üvegfal, így a térben bármilyen formájú és ívű üvegleválasztásokat alkalmazhatunk. Kivitelezése előtt helyszíni felmérés szükséges, ahol a kivitelezhetőség és műszaki megvalósíthatóság szempontjából is fontos szakmai tanácsadással tudunk szolgálni megrendelőik felé!
Ajánlatkéréshez vagy rendeléshez kattintson a gombra!
 

Fajtái

 
Mekkora területen, illetve milyen méretekben lehet üvegfalakat létesíteni?

Nem tudunk méretbeli korlátozottságról, gyakorlatilag adott műszaki feltételek biztosításával bármekkora üvegfal felületet megvalósíthatunk. Azonban nem elkerülhető a helyszíni felmérés, ahol kiderülnek a megvalósíthatóság műszaki feltételei, kérjük, bízza ezt szakembereinkre!
 
 
Az üvegfal árak tekintetében igyekeztünk egy olyan megoldást kitalálni, amellyel a megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Mi biztosak vagyunk benne, hogy a vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel.
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
Tel.:+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00