Üvegfal

üvegfal

Az üvegfalak kifejezés egyet jelent a minimalista dizájnnal és maximális funkcionalitással! Napjaink építészetben az üvegfal alkalmazása - legyen az külső vagy beltéri  - nem csak egy trend, hanem egy művészi élmény, ami újraértelmezi a természet és az emberek közötti kapcsolatot. Képzeljen el egy környezetet, ahol nincsenek korlátok, ahol az átlátszó falaknak köszönhetően a tér szinte végtelennek tűnik. Az üveg rendkívüli átlátszóságával és könnyedségével nem csak vizuálisan nyit meg új horizontokat, hanem prémium hang- és hőszigetelési tulajdonságaival kényelmét is maximálisra növeli. Üveg válaszfal szinte minden helyiségbe utólag is beépíthető és a vakolt, tapétázott és festett falakhoz képest olcsó. Milyen üvegből készüljön ezek a nem teherhordó üvegtáblák? Legyen az edzett, ragasztott vagy kombinált? Vagy inkább egy különleges, fényvisszaverő? A lehetőségek száma végtelen. Ha nem kívánatos, hogy kívülről akadálytalan kilátás nyíljon az üveg térelválasztó mögötti dolgozószobákra, akkor áttetsző matt üveg is használható. Gyakran előfordul, hogy az üveget a látómező szintjén maratják vagy homokfúvják, így felül és alul is teljes átlátszó marad. A csíkokkal, pontokkal vagy négyzetekkel ellátott geometrikus dekorok, homokfúvás vagy anyagában színezett üvegek lehetővé teszik nem teherhordó üvegtáblák tervezését és alkalmazását az átláthatóság csökkentése mellett.
Még sokoldalúbbá teszi a használatát, hogy nem csak fix kialakításban létezik! Legyen innovatív, és tervezzen rögzített, mozgatható vagy akár ajtóval kombinált változatot. És ami a legizgalmasabb: a térben olyan üvegkonstrukciókat hozhat létre, amelyek tetszőleges szögben és formában követik elgondolásait.

 

üvegterasz

Üvegterasz

üvegportál

Üvegportál

térelválasztó üvegfal

Térelválasztó

Hőszigetelt:

Ez a változat mindazt a komfortot és kényelmet biztosítja, ami nélkül nem tudjuk már otthonunkat, munkahelyünket elképzelni: átereszti a fényt, szűrheti a napsugárzást, megőrzi a meleget, elzárja a zajt és védelmet, biztonságot nyújt.
Az elmúlt években az emberek egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a kényelemre, az energiahatékonyságra,  az alacsony karbantartásra és az energiatakarékos, nagy teljesítményű üvegezésre. Hőszigetelő üvegből készült falak alkalmazásával jelentősen csökkenthető a légkondicionálás, a világítás költsége, bónuszként pedig akár 20 - 40 dB-lel is csökkenhet a zajszint beltérben!
Ha a kivitelezést szakértő kezekre bízza, akkor a végeredmény tökéletesen megfelel majd elképzeléseinek. Számos opciót kínálunk - rögzített falak ajtók nélkül, eltolható, vagy összecsukható rendszereket, melyek egyaránt alkalmasak belső terek, valamint nyilvános és kereskedelmi egységek számára is.

 

hőszigetelt üvegfal

Árak:

E termékünk árképzése teljesen egyedi lehet – ahogy mérete, formája, fajtája, kialakítása, színe, szerelvényezettsége is. Javasoljuk, hogy kérjen árajánlatot az alapvető befoglaló méretek

és az elképzelt szerelvények megadásával ügyfélszolgálatunktól, vagy egyszerűen az ajánlatkérés gomb megnyomásával és egy űrlap kitöltésével.

üvegfal ajtóval
Ajtóval:

Az üvegfalak ajtóval történő ellátása statikailag nagy kihívás elé állíthatja a tervezőket, mivel e nyílászáró helyének kivágása, kihagyása gyengítheti a szerkezetet, illetve rögzítése ehhez az esetleg gyengített szerkezethez nagy szaktudást és külön erre a célra kifejlesztett speciális szerelvényeket igényel.

Szerencsére ilyen szerelvények ma már könnyen elérhetőek a piacon és a formák tekintetében is elég széles a választék. Jellemzően ezek a rögzítő elemek szálcsiszolt, vagy fényes, króm felületkezelésű rozsdamentes acélból készülnek.

Az ajtók díszítő eleme a kilincs vagy toló pajzs, attól függően, hogy milyen konstrukciót választ a megrendelő, ami lehet zárható, egy-vagy két irányba nyitható, dupla szárnyú, önmagát behúzós technikával becsukó stb.

A kivitelezésnél figyelembe kell venni a beépített fal magasságát is, mert ez határozza meg, az üveg vastagságát.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo