Mintás üveg

Mintásüveg
A mintás üveg tulajdonképpen egy kategória csoport gyűjtőelnevezése. Ezen belül tartjuk számon az ún. katedrál üvegeket, a mattított mintázatú (savmaratott, vagy homokfújt ) üvegeket, illetve az egyedileg mintázott üvegeket. Mindezen kategóriák számtalan variációs választási lehetőséget jelentenek, különösen ha figyelembe vesszük a megszámlálhatatlan szín, minta, vastagság és táblaméret jellemzőket.

A kilencvenes években még hazai gyártású katedrál üvegekkel is kiszolgálhattuk a vásárlókörünket, ma már kizárólag importtermékek forgalmazásával foglalkozunk. Kamiontételben vásároljuk cseh, lengyel, belga, olasz és török gyárak hengernyomott és savmart termékeit.


Üveg minták minden fent megjelölt kategóriában megtalálhatóak bemutatótermünkben (1044. Bp. Ipari Park u 11. sz. alatt), illetve viszonteladó partnereink számára is biztosítunk ilyen kollekciókat.
Ajánlatkéréshez vagy rendeléshez kattintson a gombra!
 
 
 
Milyen mintázatban kaphatóak mintás üvegek?

Gyakorlatilag a kivitelezésnek és a megvalósíthatóságnak csupán az ötletek szabhatnak határt. Megkülönböztetünk katedrál és előre gyártott savmaratott üvegeket, melyek mintázata eleve adott és azokból lehet választani, továbbá homok fúvott és savmaratott üvegeket, ahol egyedi mintázat létrehozása is lehetséges.
 
 
A mintás üveg árak tekintetében igyekeztünk egy olyan megoldást kitalálni, amellyel a megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Mi biztosak vagyunk benne, hogy a vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel.
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
Tel.:+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00