Csiszolt síküveg

Csiszolt síküveg

A csiszolt síküveg az üvegmegmunkálás második fázisának végterméke. Az üveglapszabászatot követően az üveglapok a készáruraktárba, a csiszoló üzembe, vagy a hőszigetelt üveggyártó csarnokba kerülnek. Az üveglapok pontos méretre  vágása után a csiszolóüzem végzi azok további feldolgozását. A piaci igények szerint különféle üveg-megmunkálási folyamatokat végzünk.. 3-19 mm vastag üveglapok élszélcsiszolását, polírozását, fazettázását egyenes, alakos és íves kivitelben készíthetjük el.
Fajtái:

  •     Zámolás – edzés előfeltétele
  •     Él csiszolás
  •     Polírozás
  •     Sarokkerekítés
  •     Sarokelvét
  •     Szögbe csiszolás
  •     Fazettázás

 

Példák:

szögletes csiszolt síküveg

szögletes

lekerekített csiszolz síküveg

lekerekített

polírozott síküveg

polírozott

szögben csiszolt síküveg

szögben csiszolt

Alkalmazása:

Csiszolás (zámolás) az edzett üveglapok esetén egy elengedhetetlen lépés a feszültségmentesítés miatt, míg a beépített üvegfelületek esetén a látszó élek esztétikai élményt nyújtanak, akár beltéren, akár külső korlátként építettük be.

A dekorációként szolgáló csiszolásnál megkülönböztetünk políros és matt verziót, mindkét módnak meg van a létjogosultsága az építészetben.

csiszolt síküveg alkalmazása

Árak:

Ennél az üvegtípusnál is a bekerülési költség az alapvető méretek megadása mellett a megmunkálás, csiszolás fajtájától függ alapvetően.

Javasoljuk, hogy kérjen árajánlatot ügyfélszolgálatunkon keresztül, vagy egyszerűen az ajánlatkérés gomb megnyomásával és egy űrlap kitöltésével.

 

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo