Befelé nyíló zuhanyajtó

befelé nyíló zuhanyajtó

A befelé nyíló zuhanyajtó ideális választás abban az esetben, ha helyszűke van a fürdőszobában, és a kifele nyitható elem már akadályozná a mozgást, vagy hozzáérne, hozzáütődne más bútorokhoz vagy berendezési tárgyakhoz. Ezekben az esetekben a legtöbbször a harmonika zuhanyajtók jelentik a jó megoldás, de más igények vagy elképzelések esetén az egy üvegből álló, egyszárnyú ajtó is kivitelezhető.

Ebben az esetben a nyílászáró méretét a zuhanykabin vagy zuhanytér mélysége befolyásolhatja, hiszen a zuhanytérbe történő nyitás miatt az üvegajtó szélessége nem lehet több, mint amilyen távolságra a hátfal van a zuhanyozó külső szélétől.

Az ilyen esetek áthidalására jó megoldás a pivot rendszerű osztott ajtó, ahol csuklópánt vagy a forgó zsanér nem az üveg szélén, hanem beljebb, körülbelül az egynegyedén van elhelyezve a hosszon. Ez azt jelenti, hogy amikor az ajtónak  csak háromnegyede nyílik a zuhanytérbe. Bármilyen megoldást is képzel el, szakembereink a helyszín ismeretében biztosan tudnak olyan megoldást javasolni, ami az adott területen a legjobb térkihasználást biztosítja. Tervezze meg az Önnek megfelelőt a zuhanykalkulátor segítségével!

Ötletek:

kétszárnyú, befelé nyíló üvegajtó

kétszárnyú

felesen osztott, befelé nyíló üvegajtó

felesen osztott

befelé nyíló üvegajtó fix üvegelemmel

fix üvegelemű

befelé nyíló üvegajtó egyetlen üvegből

egyetlen üvegből készült

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo