Katedrál üveg

katedrál üveg

A katedrál üveg a gyártásakor válik jellegzetes mintázatúvá. A folyamat során a még képlékeny alapanyag két henger között halad át, és az egyik hengeren található minták nyomot hagynak a felületén, és így képződik egy olyan üvegtípus, melynek átlátszósága széles skálán az áttetsző és az alig átlátszó között mozog.  Jellemző vastagság 4 mm-es, de előfordulnak 5-6-8 mm-esek is. Nagyon sokféle színben - leggyakrabban fehér, sárga, bronz és matt - illetve felszíni textúrában kapható.

Ebbe a kategóriába tartoznak a huzal rácsos üvegek, amelynél egy speciális eljárással dróthálót helyeznek el az üveglap belsejében. Ez törés esetén nek az üvegcserepek szétesését.

Ez az üvegfajta 6-7 mm vastagságú és fehér, sárga és bronz színekben érhető el.

Leggyakrabban beltéri ajtókban, homlokzati nyílászárókban alkalmazzák.

screen katedrál üveg

screen

felhő katedrál üveg

felhő

fatörzs katedrál üveg

fatörzs

flutes katedrál üveg

flutes

Erkély üveg:

Az erkély üveg távol tartja az esőt, a havat, a szelet, a port és a madarakat az erkélyétől anélkül, hogy csökkentené a beérkező fény mennyiségét. Ez a védelem kevesebb időt és pénzt jelent a balkon belső felületeinek és szerkezeteinek karbantartására és javítására. Az erkély üvegburkolata akár 50% -kal is csökkenti a zajszintet, így otthonában pihenhet és kényelmesen alhat.
Ideális a természetes fény, a szellőzés és a kilátás maximalizálásához. Az üveges erkélyek népszerű választás a többlakásos projekteknél, ahol extra szellőzésre lehet szükség.

A terasz és az erkély burkolatai évről évre egyre népszerűbbek. Úgy tűnik, pozitívan befolyásolják az ilyen környezetben való tartózkodás kényelmét. Az erkély üvegezése véd  a szomszéd nem kívánt pillantásaitól. Pozitív hatással van az állandó hőmérséklet fenntartására az otthonokban és lakásokban, mivel megakadályozza a hőveszteséget. Ezenkívül tökéletes megoldás azok számára, akik virágot akarnak ültetni az erkélyre.
A megfelelően elrendezett erkély lehetővé teszi a friss levegőn való kikapcsolódást anélkül, hogy elhagyná a lakást.

drótüveg

Árak:

Bekerülési költségét alapvetően a méretek mellett a választott üvegtípus és a mintázat határozza meg. Folyamatosan széles választékot tartunk raktárkészleten ebből az üvegfajtából is.

Kérhet árajánlatot ügyfélszolgálatunktól, vagy egyszerűen az oldal alján található ajánlatkérés gomb megnyomásával és néhány adat megadásával!

Lapméret (cm) származás 4 mm 5 mm 6 mm 8 mm 10 mm
120 x 185 cseh x        
161 x 213 belga x x      
160,5 x 225 török x        
161 x 254 belga x x      
165 x 216 lengyel x        
165 x 250 lengyel x        
185 x 254 cseh x        
200 x 321 német x x x x x
Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo