Üveg tolóajtó

Üveg tolóajtó
Az üveg tolóajtó elsősorban olyan helyeken praktikus megoldás, ahol a helyszín körülményei nem teszik lehetővé az üvegajtó nyitását, mivel egy rendkívül helytakarékos megoldás, és a vezetősín nem csúfítja a padlóburkolatot. A tolóajtó egy olyan belsőépítészeti megoldás, mely révén egyszerűen tudunk egymástól tereket elválasztani, úgy hogy valójában azok egy térnek  látszanak. Egy-egy szárnya akár 3 m széles és 2, 6 m magas is lehet.

Jellemzően egy felső sínes rögzítésű pályán speciálisan kiképzett gördülő kocsis berendezések teszik lehetővé az ajtólapok mozgatását. Alsó sín nem szükséges, így a padló résznél akadálytalan maradhat a közlekedés. A megbízható, hosszú távú működtetés biztosítása céljából csak a legjobb minőségű szerelvények kerülnek beépítésre. Kivitelezhető egy, vagy kétszárnyú, illetve egy, vagy két irányba tolható megoldással. Speciális szerkezetek felhasználásával a tolóajtó fix üveggel is kombinálható így nagyobb nyílások lefedésére is alkalmas. A tolóajtók mozgatása az üvegre szerelt süllyesztett, vagy az üveg síkjából kiálló kézfogókkal történik, a zárhatósága az üvegajtó aljára szerelt padlózárral könnyen megoldható. A falon futó üveg tolóajtó készülhet látszó vasalattal, karnisos kivitelben, átjáró tokkal, vagy akár tok nélkül is.

Egyedi üveg tolóajtó bármilyen színben, vagy mintázattal elkészíthető, így biztosítható a valóban egyedi megjelenés.
Az üvegajtók nem csak nagy fényáteresztő képességüknek, de elegáns megjelenésüknek köszönhetően is egyre nagyobb teret hódítanak a modernebb lakásokban és irodákban, mert egyesítik az üvegajtók és a tolóajtók előnyeit.
Ajánlatkéréshez vagy rendeléshez kattintson a gombra!
 
 

Ötletek

Üveg tolóajtó - egyedi mintás
Egyedi mintás
Üveg tolóajtó - savmart egyedi csíkos
Savmart egyedi csíkos
Üveg tolóajtó - savmart mintás
Savmart mintás
Üveg tolóajtó - egyedi design
Egyedi design
Üveg tolóajtó - egyszerű design
Egyszerű design
Üveg tolóajtó - gardrób
Gardrób
Üveg tolóajtó - csíkos
Csíkos
Üveg tolóajtó - apró csíkos
Apró csíkos
Üveg tolóajtó - pöttyös
Pöttyös
Üveg tolóajtó - víztiszta
Víztiszta
Üveg tolóajtó - sima
Sima
Üveg tolóajtó - savmart
Savmart
 
 
 
Átlagosan mennyi hasznos hely takarítható meg tolóajtó alkalmazásával a hagyományosan nyíló ajtókhoz képest?

A hagyományosan nyíló ajtókhoz képest a tolóajtó rendszer minden lakótérben előnyösebb. A falban futó tolóajtók alkalmazásával, több mint 8% extra helyet szabadíthatunk fel, ami egy 100 m2-es lakás esetében kb. 8 m2-t jelent.
 
 
Az üveg tolóajtó árak tekintetében igyekeztünk olyan megoldást alkalmazni, amellyel megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind a minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Tudjuk, hogy vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel.
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
Tel.:+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00