Üveg tolóajtó

üveg tolóajtó

Az üveg tolóajtó egy olyan belsőépítészeti megoldás, mely révén egyszerűen tudunk egymástól tereket elválasztani úgy, hogy valójában azok mégis egy térnek látszanak. Alkalmazása jelentős helymegtakarítással jár.
Ezek az átlátszó nyílászárók sokkal jobban használják a meglévő nappali fényt és lehetővé teszik, hogy a barátságos napfény hűvös helyiségekbe áramoljon, és észrevehetően és tartósan javítják az ott élők hangulatát.

Mivel a tolóajtók nagy üvegtáblákkal rendelkeznek, egész évben kilátást nyújtanak és egyszerűségük miatt harmonikusan illeszthetők a legtöbb építészeti stílushoz, kivitelezési megoldáshoz.
Az ajtólapok mozgatását jellemzően egy felső sínes pályán speciálisan kialakított gördülő kocsis szerelvény teszi lehetővé. Alsó sín használata nem szükséges, így a padló részen akadálytalan maradhat a közlekedés.

Kivitelezhető egy- vagy kétszárnyú, illetve egy- vagy két irányba tolható megoldással. Speciális szerkezetek felhasználásával a tolóajtó fix üveggel is kombinálható, így nagyobb nyílások lefedésére is alkalmas.

Típusok, minták:

víztiszta üveg tolóajtó

víztiszta

egyedi csíkos üveg tolóajtó

csíkos

egyedi muntás üveg tolóajtó

egyedi mintás

savmart üveg tolóajtó

savmart

Vasalat, szerelvény:

A tolóajtó-szerelvények nélkülözhetetlen elemei az ajtó működésének. E kifinomult technológia biztosítja a sima, csendes mozgást, a diszkrét kialakítást és a nagy teherbírást. Minden tolóajtó-megoldáshoz optimálisan illeszkedik. Vasalataink rugalmas tervezést és nagy kreatív szabadságot kínálnak Önnek.

Ennek az ajtótípusnak a mozgatása az üvegre szerelt süllyesztett, vagy az üveg síkjából kiálló kézfogókkal történik. A zárhatóság az alulra szerelt padlózárral könnyen megoldható.

A falon futó üvegtáblák rögzíthetők látszó vasalattal, karnisos kivitelben, átjáró tokkal vagy akár tok nélkül is.
A megbízható, hosszú távú működtetés akkor biztosítható, ha a legjobb minőségű szerelvényekkel építjük be a kivitelezéskor. Mi minden esetben a régi, megbízható partnerünktől szerezzük be a kizárólag fém, fényes vagy matt kivitelű minőségi termékeket.

üveg tolóajtó vasalat

Árak:

Ahhoz, hogy Ön megfelelő árajánlatot kaphasson kérjük, hogy  a következő adatokat ossza meg velünk: az ajtónyílás vagy az ajtó mérete, rajza, és annak leírása, hogy hová tervezi beépíteni (kültér, beltér, nappali, fürdőszoba, háló, stb.),

illetve ha elképzelése van a szerelvényről, azok alapanyagáról, akkor kérjük azt is jelezze. Amennyiben az ajtóüveggel kapcsolatban különleges igénye merül fel, kérjük azt is jelezze.

kétszárnyú üveg tolóajtó
Kétszárnyú:

A két üvegszárnnyal rendelkező tolóajtók kiváló megoldás jelentenek kis helyiségekben, hiszen kevesebb helyet foglalnak el és kevesebb akadályt képeznek a térben.
A be- és kinyitható társaik nyitási és bezárási ívet igényelnek, ami problémás lehet szűk helyeken, vagy ahol nehezebben mozgatható bútorok vannak az ajtó közelében.
E dupla ajtós megoldásnak a mozgáshoz egyáltalán nincs szükségük ívre, és amiatt, hogy az kétfelé tolhatók, oldalt, a fal síkjában is kevesebb helyet foglalnak el, miközben az ajtónyílást teljes szélességében szabaddá teszik. 
Elegáns és stílusos megoldást kínálnak nem csak otthonokban, hanem előcsarnokokban, üzletekben, éttermekben; ahol szeretne látványosan bemutatkozni.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo