Üvegterasz

üvegterasz

Üvegterasz ma már nem csak divat, hanem elfogadott  sőt egyre többször igényelt praktikum. Hihetetlenül sokoldalú, számtalan területen használt megoldás, beleértve lakóházakat, éttermeket, kávézókat, szórakoztató parkokat, bárokat, sport-, és szabadidő komplexumokat. Előnyei egyértelműek:

  • megnöveli a természetes fény bejuttatása az épületbe
  • kiterjeszti a belső teret
  • jobb kilátás biztosít
  • légies hangulat teremt
  • szinte összeolvasztja a külső és belső teret
  • esztétikai szempontból vonzó hatást kelt

Képzelje el, hogy bármilyik évszakban élvezheti a reggelit a "szabadban", kiülhet családtagjaival, barátaival és gyönyörködhet a naplementében. Ezt a lakóterületet gyakorta használják étkezőként, de ünnepi események megrendezésére is alkalmas. Hűvösebb hónapokban az üveg felfogja a nap hőjét, hozzájárulva otthonának melegéhez, melegebb időszakokban...

Ötletek:

üvegterasz - télikert

télikert

beépített terasz

beépített terasz

kültéri üvegterasz

kültéri

kivilágított, fedett üvegterasz

kivilágítottt, fedett

Beépítés:

Akár a közvetlenebb kertkapcsolat, akár a télikert kialakítása a cél, a munkálatok megkezdése előtt ki kell találni, hogy fix, vagy mozgatható falakban gondolkozunk. A mozgatható üvegfalak esetén az alumínium keretszerkezeten kívül nincs más tartóelem, a kilátást nem zavarják függőleges oszlopok, nincs szükség ajtóra vagy ablakra, a teraszt tetszés szerint tehetjük teljesen zárttá, illetve részben szabaddá is.

Az üveglapok mozgatása az alumínium váz szerkezetnek köszönhetően könnyű és egyszerű, még a fix elemek esetén erre nincs mód. A megvalósítás során az egyes elemek 8 mm-es, edzett üvegből készülnek.

A biztonsági üveg és az ajtó zárásának lehetősége tovább növeli otthona biztonságát. Így az üvegezett teraszon nyugodtan tárolhat kerékpárokat, sporteszközöket. Ez a megoldás a ház homlokzatát is védi, valamint fűtési energiát megtakaríthat általa.

Alkalmazásával távol tarthatja az épülettől az esőt, a havat, a szelet, a port anélkül, hogy csökkentené a beérkező napfény mennyiségét. Az ajtót a gyerekek is könnyen kinyithatják - és biztonságosan zárhatóak is lehetnek.

üvegterasz beépítés

Terasz üvegfal árak:

A bekerülési költség függ a helyszíntől, a mérettől és a kialakítástól. Egy terasz üvegfal összetett szerkezet, ezért az is befolyásolja az árat, hogy pl. beépített teraszról, vagy pl. a nappaliból nyíló és ezen belül fix vagy tolóajtós megoldásról beszélünk.

Emellett számba vehetjük még az üvegek méretét, alakját, mintázatát, színét. Minden költség egyedileg kalkulált, ezért azt javasoljuk, hogy a lenti Ajánlatkérés gombra kattintva, egy űrlap kitöltésével kérjen árajánlatot!

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo