Keret nélküli üvegajtó

keret nélküli üvegajtó

Keret nélküli üvegajtók beépítését azoknak a felhasználóknak ajánljuk, akik az egyszerűségre törekszenek és a minimalizmus jegyében lemondanak egy masszív ajtókeret, ajtó tok látványáról, azzal együtt, hogy egy biztonságos és megjelenésében egyedi megoldást választanak.

Ha a hely adottságai úgy kívánják, szükségessé válhat fix üvegfal elhelyezése az ajtó köré, ami nem befolyásolja a teljes átláthatóságot vagy savmart üveg esetén, az összképet.
Amennyiben a méretek megfelelőek, megoldható fix elemek nélkül is a megvalósítás – ebben az esetben az ajtónyílás faltól-falig fog érni. Zárhatóságra több lehetőség létezik, akár az aljzatba, akár a falba, akár az áthidalóba rögzített fogadószerkezet alkalmazásával, ma már minden megoldható.

Általában tolópajzs biztosítja az ajtó mozgatását a megfelelő irányokba, ami lehet: csak befelé, csak kifelé vagy mindkét irányba nyíló konstrukció.

Referenciák:

egyszárnyú  keret nélküli üvegajtó

egyszárnyú

üvegfal üvegajtóval

üvegfal ajtóval

keret nélküli üvegajtó padlástérben

padlástérben

kifelé nyíló keret nélküli üvegajtó

kifelé nyíló

Kétszárnyú:

A nagyobb ajtónyílások áthidalására kétszárnyú ajtó kínálhat megoldást. Ennél a konstrukciónál a kivitelezésnél nagyon pontosan kell eljárni, hogy az ajtószárnyak tökéletesen illeszkedjenek és a megfelelő pozícióban érjenek össze becsukódáskor.
Erre azért is van szükség, mert amennyiben zárható kivitelben szeretnénk megvalósítani, akár az aljzatba, akár az áthidalóba vagy üveg-üveg megoldással záródó szerkezettel, minden mm-nek nagy jelentősége van, a tökéletes záródás érdekében.

Ilyen nyílászárókkal találkozhatunk kórházakban, szállodákban, bevásárlóközpontokban, de akár otthonunkban is megvalósíthatjuk, elegendő hely birtokában.

A tolóajtós megoldásokra példákat külön mutatjuk be, mivel működési mechanizmusuk teljesen eltérő.

kétszárnyú üvegajtó

Árak:

A bekerülési költség tekintetében igyekeztünk olyan megoldást alkalmazni, amellyel megrendelőink is biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az ár tekintetében a legjobb helyre fordultak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Tudjuk, hogy vállalkozásunk kis-, és nagykereskedelmi háttere

(Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek saját munkáink fotói!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo