Zuhany

zuhany

Mitől lesz egy zuhany tökéletes? Van, aki a funkcionalitásra esküszik, míg mások az elegáns dizájnt részesítik előnyben. A klasszikus tusoló fő jellemzője, hogy zuhanytálcából és lefolyóból áll, amely a járófelületen van elhelyezve. (Amennyiben egy síkban van a padlózattal, még akadálymentesített is!) Tartalmaz továbbá közvetlenül a falra rögzített csaptelep-elemeket valamint zuhanyoszlopot és zuhanyfejet.
Egy gyors zuhany "életmentő" felfrissülést hozhat és sokkal kevesebb vizet használ, mint egy kádfürdő - így óvjuk bolygónkat és még energiát is spórolunk!
További előnye, hogy tetszőleges méretű fürdőszobához, minden padlótípushoz alkalmazkodik, függetlenül annak szilárdságától. Igazi helytakarékos elem, minden sarokba elhelyezhető. Teljesen személyre szabható és szakaszosan is tervezhető. Zuhanytálca , csapok, üvegfalak csak az elemeket külön kell kiválasztania ízlésének, vágyainak és pénztárcájának megfelelően. Bármi legyen is a méret, forma vagy anyag, a választék végtelen! Néhány tippel is szolgálhatunk:

  • Válasszon egy átlátszó edzett üvegajtót. Az átlátszó ajtó jobban tágítja a fürdőszoba terét, mint egy mattüveg. Ezen kívül kilátás nyílik a környezetre és elegendő fény jut a zuhanyfürdőbe.
  • A küszöb nélküli zuhanyfülkében érdemes a fal síkján belül kialakítani egy "polcot", ahova könnyedén elhelyezheti a sampont és a tusfürdőt. Ez azért is hasznos, mert nincs a fal síkján kívül és nem csökkenti a zuhanykabin méretét.
  • Kisebb gyerekek vannak a családban? Győződjön meg arról, hogy a zuhanyfej magassága állítható!
egyedi zuhanykabin

Egyedi zuhanykabin

zuhanyajtó

Zuhanyajtó

zuhanyfal

Zuhanyfal

kádparaván

Kádparaván

Épített zuhanyzó:

Nagyon sokan szeretnének a fürdőszobájukba  egyedileg épített tusolót. Ez a megoldás kétségkívül számos előnnyel jár – amilyen a tartósság, ízléses és elegáns megjelenés, az egyedi méretek is – azonban a kialakítása jóval nagyobb odafigyelést és pontosságot igényel, mint egy készen kapható zuhanykabin elhelyezése.
Megvalósításának a jó tervezés az egyik legfontosabb alappillére!
Ez esetben a gombhoz kell venni a kabátot, vagyis, előbb a csempe, és az ajtó legyen meg,  – mert igazán a csempelapok mérete, stílusa, elrendezési aránya fogja meghatározni a kabinunk teljes méretét és arculatát is. Fontos, hogy lehetőség szerint kényelmesen elférjünk benne, és ne gátolja mozgásunkat.
Nagyon lényeges kérdések a helyes lefolyó beépítés, a lefolyás irányának meghatározása illetve a lefolyónak a kiválasztása.
Azt is érdemes átgondolnunk, hogy szeretnénk-e bútorokat elhelyezni zuhanykabinunkban - gondolunk itt például néhány kisebb polcra vagy inkább kellemes kis falba épített fülkét  alakítunk ki. Aztán persze ki kell választanunk a zuhanytálcát, majd a zuhanypanelt is.
A sok tervezés, átgondolás, precíz, profi munka kifizetődik álmaink zuhanyzójának megvalósulásával.

épített zuhanyzó

Ár:

Álmodjon meseszépet és váltsa valóra! Egyedi méret, forma, szín - minden zuhanykabin egyedülálló, akárcsak az ára. De ne aggódj, azzal a céllal alakítottuk árainkat, hogy a luxus és a kényelem ne csak álom maradjon.

Szeretnéd tudni, mennyibe kerül az álomzuhanya? Használd a zuhanykalkulátor rendszerünket  a könnyű tervezhetőségért! És a mi hozzáállásunk? Minőség, átláthatóság és Árgarancia Önnek!
.

 

tusoló üveg
Tusoló üveg:

Számos különféle üvegtípus közül választhat annak alapján, hogy milyen a megjelenése és mennyi karbantartási igénye az adott megjelenés megőrzésének.

Áttetsző - Ez a típus teljesen átlátszó, ami eleganciát tükröz. Azok körében népszerű, akik igazán szeretnék bemutatni zuhanyuk gyönyörű belső részét.
Texturált- Ez stílusosan elmossa a zuhany belsejét. Azok körében népszerű, akik jobban védik személyes terüket és kevesebb karbantartási munkát végeznének, mint amit átlátszó üveggel jár.
Edzett - A zuhanykabinok világában ez a csúcs üvegtípus, amely tartósságával és fokozott biztonságával kiemelkedik.
Laminált- Biztonságossága, színválasztéka miatt kedvelt a belőle készült üvegburkolat.

Üvegvastagság - Az üveg zuhanykabinok 6-8 mm-es üvegből készülhetnek, attól is függően, hogy keret nélküli, félkeretes vagy keretes egység.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo