Festett (dekor) üveg

festett üveg

A festett üveg különleges varázsa a fénnyel való játéka. Alkalmazását a Lacobel üvegek tették népszerűvé.
Ma már azonban utólagos, egyedi festési eljárással a RAL színskála teljes palettája elérhető edzett üvegekkel is, amivel új felhasználási lehetőségeket nyitott meg, mivel gyakorlatilag bármilyen üvegvastagságra felvihető a festékréteg. Készíthetünk rá akár kivágásokat, furatokat így akár zuhanyajtók, egyedi zuhanykabinok, üveg térelválasztók is építhetők belőle, illetve felhasználhatjuk nagyobb hőnek kitett felületek burkolására, pl. tűzhelyek környezetében.
A világosabb színűre festettek dekorüveg esetében érdemes odafigyelnünk arra, hogy az alap float üvegek magas vastartalma miatt enyhén zöldes színűek, ezért ezeknél a színárnyalatoknál alacsony vastartalmú üvegeket használunk. Ezen üvegtípusokat (Extra Clear, Opti White, Low Iron) raktáron is tartjuk, hogy rövid határidőre tudjuk a terméket megrendelőink részére biztosítani.

borvörös lacobel üveg

borvörös

fehér lacobel üveg

fehér

zöld lacobel üveg

zöld

narancs lacobel üveg

narancs

Lacobel:

Átlátszó float üveg, melynek egyik oldalát kiváló minőségű festék borítja. 20 divatformáló színben kapható. Rendkívül népszerű a kortárs belsőépítészetben dekoratív üveg formájának, fényes és egyedi kivitelének köszönhetően.

ELŐNYÖK:
Tartós: falak, tolóajtók és bútorok éveken át megőrzik eredeti megjelenésüket.
Az gyártási folyamata garantálja az egységes és fényes megjelenést, garantálva, hogy az üveg hátuljára iparilag alkalmazott kiváló minőségű festék hibátlanul tapadjon.
Rendelhető biztonsági fóliával, amely további biztonságot nyújt az üveg törése esetén.
Az összes Lacobel festék környezetbarát: megóvják a beltéri levegő minőségét az alacsony illékony szerves vegyületek (VOC) és formaldehid kibocsátásával.

ALKALMAZÁSOK:
Csak beltéri használatra: bútorok, falburkolatok, standard és tolóajtók, stb. Szépen kombinálódik sok más anyaggal, például fával, acéllal és kővel.

lacobel üveg

Árak:

A bekerülési költséget az adott üvegtípus alapvető méretei, fajtája és a színek pontos megadása mellett a megmunkálási igények befolyásolják alapvetően.

Javasoljuk, hogy kérjen árajánlatot ügyfélszolgálatunkon keresztül, vagy egyszerűen az ajánlatkérés gomb megnyomásával és egy űrlap kitöltésével.

 

dekor üveg
Dekor üveg:

A dekor üveg kül- és beltérre egyaránt használható, többnyire falak, bútorlapok, oszlopok burkolására, díszítésére. A Lacobel üvegcsalád, mint a dekorüvegek fő csoportja, 4 vagy 6 mm vastagságú float üvegből készül oly módon, hogy az üveglap egyik oldalt festék, majd ezután lakk réteggel látják el. Lapmérete: 255×321cm.
Mindez garantálja az optimális ellenállást a karcolódással és a szennyeződéssel szemben, valamint a könnyű karbantarthatóságot és az időállóságot.
A színes, fényes üvegfelület különleges, kellemes hatást kelt. A konyhában kiválóan alkalmas a csempe kiváltására, de gyakori konyhapultok hátlapjaként is. A fényes, színes, tükröződő felület feldobja a környezetet.

A nappaliban is használhatjuk falburkolatokhoz, térelválasztókhoz. Különleges hangulatot kelthet pl. a fürdőszobában, ha megfelelő világítással látjuk el.
Ha az üveg keret nélkül kerül beépítésre, akkor a hátsó oldalát biztonsági fóliával kell ellátni. Felhasználási területek: irodák, éttermek, boltok, lakóhelységek (konyha, fürdőszoba, beépített szekrények, hálószoba).

 

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo