Kádparaván

kádparaván

A kádparaván átalakítja a fürdőkádat vonzó és funkcionális zuhanykabinná, anélkül, hogy extra helyre lenne ehhez szükség. Ilyen esetben az üvegparaván a zuhanyfüggöny alternatívájaként szolgál. A kis alapterületű fürdőszobákban praktikus megoldás a fürdőkád fölött rögzített zuhany, különösen a kisebb házakban, apartmanokban.  Ez a kádfal nem csak vonzóbb megjelenésű és tartósabb, hanem - ami a legfontosabb, - hogy védelmet nyújt a vizesedés ellen azáltal, hogy megakadályozza a víz kifröccsenését. Könnyen tisztítható, és sokkal higiénikusabb, mint bármilyen zuhanyfüggöny.  Függetlenül attól, hogy előre legyártott üvegparavánt vagy egyéni, keret nélküli zuhanyfalat választ, ha üveglapok használatával szeretné a kád területét és a zuhanyt a fürdőszoba többi részétől elválasztani, akkor még soha nem volt ilyen egyszerű dolga. Rendkívül hasznos és esztétikus berendezési tárgy, ami igen rövid idő alatt, költséghatékonyan kialakítható, hiszen nem igényel vízzáró profilokat és minimális a szerelvényigénye is.

Választható becsukható vagy rögzített panellel. A panelek 8 mm-es edzett biztonsági üvegből készültek, rozsdamentes szerelvényekkel, melyek igény szerint választhatók: fényes króm vagy szálcsiszolt kivitelben is.

Tervezze meg az Önnek megfelelőt a zuhanykalkulátor segítségével!

Ötletek:

kétrészes kádparaván aszimmetrikus kádhoz

aszimmetrikus kádhoz

elegáns kétrészes kádparaván

elegáns

kétrészes króm szerelvényes kádparaván

króm szerelvényes

kétrészes nyitható kádparaván

nyitható

Kétrészes:

Ez a típus foglalja a legkevesebb helyet, ezért kicsi alapterületű fürdőszobák ideális tartozéka. Zuhanyzáskor vagy a kádban való fürdéskor az üvegek alsó élére ragasztott vízzáró a kád szélére feszül, így megakadályozza a víz kifröccsenését, kifolyását.
Nagy előnye, hogy egyszerűen, akár utólag is beépíthető.
Van olyan változat, ahol a két ajtó egymásra is hajtható, és együtt pedig a falra fordíthatók, így a szerelvények és a kád tisztán tartása ekkor a legegyszerűbb.
A keretes vagy fix elemmel kombinált fürdőkád paraván kezelése sem okoz nagyobb gondot, mivel a mozgathatósága könnyebb hozzáférést biztosít a rejtettebb résekhez vagy alkatrészekhez is.
- Jobbra ballra szerelhető?
- hajlítás iránya ? (ki-be utólag változtatható?)
- keret nélkül?
- hogy kerülik el a kár felszínének súrlódását?

Kétrészes kádparaván
Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo