Üveg oszlop burkolat

Üveg oszlop burkolat

Az üveg oszlop burkolat segítségével a beltéri és kültéri oszlopok dinamikusabbá, színesebbé, érdekesebbé tehetők. Követve a hordozó felület formáját és figyelembe véve az elhelyezkedésüket, a megoldások lehetősége kimeríthetetlen. Ragasztható: falra, gipszkartonra, csempére. Éppen ezért a beépítéséhez nincs szükség hosszadalmas előkészületekre.
A színek és a minták száma végtelen, ezért tökéletesen idomul az Ön igényeihez és az adott tér stílusához, hangulatához.
A különböző építészetben használt oszlopokat is érdekesebbé tehetünk e burkolatokkal.
Az üveglap könnyen ragasztható, bármilyen építő-, és burkolóanyagra, ezért nincs szükség a beépítéséhez nagy előkészületekre.
A színeket és mintákat bátran alkalmazhatjuk oszlopokon is, hasonlóan az üvegfalakhoz, a lehetséges megoldások száma végtelen.

Ötletek:

modern üveg oszlop burkolat

modern

megvilágított üveg oszlop burkolat

megvilágított

üveg oszlop burkolat csarnokban

csarnokban

beltéri üveg oszlop burkolat

beltéri

Színes:

A színes, tartóoszlopra helyezhető burkolat 4-6 mm vastagságú üveglapból készül. Kül- és bel téren egyaránt kiválóan alkalmazhatók, mindenhol, ahol tiszta, fényes felületre van szükség. Ideális választás kisgyermekes családoknak, mert nagyon egyszerűen tisztítható.
Széles színválasztékban állnak a rendelkezésére. Ez az üvegtípus nem edzhető, ezért nem hőálló – konyhákban nem ajánlott a használata. Nagy előnye, hogy vizes, párás környezetben is kiválóan alkalmazható. Bármekkora felület lefedhető a segítségével.
Különböző színű oszlopok alkalmazásával lehet befolyásolni az adott épület hangulatát. A színes üvegburkolatok jellemzően 4-6 mm vastagságú, anyagában színezett Lacobel üvegből készülhetnek.
Kül- és bel téren szintén alkalmazható üvegburkolat az oszlopokon, ahol tiszta, fényes felületre lehet szükség.

színes oszlop burkolat

Festett:

Nincs szükség kompromisszumra, Ön bármilyen színű burkolatot választhat alátámasztásaira! A festett üvegfelület esetében a választott szín pontosan meghatározható a RAL színskálával, egy kód alapján. A RAL-kód segítségével keverik ki a színt – ezért bármikor előállítható ugyanolyan színárnyalat. Ez az üvegtípus edzhető, ezért készíthető rá konnektorfurat, és bátran használható nagyobb hőnek kitett helyeken is, például a konyhában, a tűzhely mellett.

Az olajos, zsíros szennyeződéseket gyerekjáték róla eltávolítani! Felülete karcmentes, és az esetleges ütéseket is kibírja.
Vastagsága gyakorlatilag bármilyen lehet.
A felhasználni kívánt szín matt-, selyem-, magas fényű-, struktúr-, dombor- és effekthatásokkal is gazdagítható.
A RAL SZÍNSKÁLA A LINKRE KATTINTVA ÉRHETŐEL!

tükrös oszlop burkolat

Tükrös:

A tükrös burkolatok alkalmasa a tér nagyobbítására és a helyiségbe beáramló és visszaverődő fény segítségével a világosság növelésére. Ezzel együtt látványosan tágítják a teret.
Felhasználására számtalan lehetősé adódik, gondoljunk csak az üzletekre, irodaházakra, vagy akár saját otthonunkra.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo