Egyedi zuhanyajtó

egyedi zuhanyajtó

Az egyedi zuhanyajtó méretét, elhelyezését általában a fürdőszoba adottságai határozzák meg. Amit fontos szem előtt tartani, hogy milyen a fürdőszoba formája, a beépíthető terület méretei és az egész helység kialakítása. Felújítás estén figyelembe kell venni a beépített berendezési tárgyak elhelyezkedését, a kád vagy az átalakítandó zuhanykabin típusát. Fontos megtervezni a zuhanyajtó nyithatóságának irányát illetve a tulajdonosok egyedi igényei (például mozgáskorlátozottság) együttesen határozzák meg, hogy milyen megoldás lesz a legoptimálisabb. Az egyedi zuhanyajtók stílust, designt és színt adhatnak fürdőszobájának. Munkatársaink az ügyfél által megálmodott terveknek megfelelően elkészítik és felszerelik a zuhanyajtót, melynek alapanyagát többféle üvegtípusból Ön választhatja ki!
Tervezze meg az Önnek megfelelőt a zuhanykalkulátor segítségével!

Ötletek:

kás melletti egyedi tolóajtó

kád melletti

egyedi tolóajtós zuhanyajtó

tolóajtós

egyedi üveg zuhanyajtó

üveg

falról nyíló egyedi zuhanyajtó

falról nyíló

Méretre vágott:

A méretre vágás lehetősége akkor merül fel, ha hely- vagy kialakítási korlátok megakadályozzák a szokásos zuhany beépítését, mint például lejtős mennyezet, vagy a síkból kiálló elemek, ferde csatlakozási lehetőségek.

Elképzelhető az is, hogy a szerelvények egyedi helyzete, vagy akár csak a beszereléskor kideríthető esetleges hozzáférési korlátozások, teszik szükségessé a méretre vágást.

Akár egyszerű ferde vágású, vagy akár egy összetett, keret nélküli szabálytalan üvegajtóra van szüksége, mi az Ön igényeinek megfelelő, a helyszíni mérés alapján készített megoldást javaslunk.

méretre vágott zuhanyajtó tetőtérben

Árak:

A bekerülési költség meghatározásához a releváns alapadatok (üveg mérete, fajtája, esetleg színe, a kért megmunkálás stb.) megadására van szükségünk.

A említett adatok megadásával kérjen árajánlatot az oldal alján látható űrlap kitöltésével és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

különleges zuhanyajtó
Különleges megoldások:

A különleges megoldásokról akkor beszélhetünk, amikor egy meglévő zuhany átalakításáról vagy felújításáról van szó, vagy olyan egyedi kialakítású a fürdőszoba tere, ahol nem csak a zuhanykabin, hanem annak minden eleme – oldalfalai, hátfala és az üvegajtaja is egyedi darab.

Ez esetben csakis szakembereink előzetes felmérése és szakmai tanácsai alapján – szellőzés megoldhatósága, egyedi kialakítás, beépíthetőség, használhatóság, tisztíthatóság – tervezzük meg, állítjuk össze és építjük be a zuhanyajtót.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

Cím:

Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.