Egyedi zuhanyajtó

egyedi zuhanyajtó

Az egyedi zuhanyajtó méretét, elhelyezését általában a fürdőszoba adottságai határozzák meg. Amit fontos szem előtt tartani, hogy milyen a fürdőszoba formája, a beépíthető terület méretei és az egész helység kialakítása. Felújítás estén figyelembe kell venni a beépített berendezési tárgyak elhelyezkedését, a kád vagy az átalakítandó zuhanykabin típusát. Fontos megtervezni a nyithatóság irányát illetve a tulajdonosok speciális igényei (például mozgáskorlátozottság) együttesen határozzák meg, hogy milyen megoldás lesz a legoptimálisabb. A testre szabott zuhanyajtók stílust, designt és színt adhatnak fürdőszobájának. Munkatársaink az ügyfél által megálmodott terveknek megfelelően elkészítik és felszerelik ezeket az ajtókat, melyeknek alapanyagát többféle üvegtípusból Ön választhatja ki!
Tervezze meg az Önnek megfelelőt a zuhanykalkulátor segítségével!

Ötletek:

kás melletti egyedi tolóajtó

kád melletti

egyedi zuhanyajtó fix elemmel

fix elemmel

egyedi üveg zuhanyajtó

üveg

falról nyíló egyedi zuhanyajtó

falról nyíló

Méretre vágott:

A méretre vágás lehetősége akkor merül fel, ha hely- vagy kialakítási korlátok megakadályozzák a szokásos zuhany beépítését, mint például lejtős mennyezet, vagy a síkból kiálló elemek, ferde csatlakozási lehetőségek.

Elképzelhető az is, hogy a szerelvények átlagostól eltérő helyzete, vagy akár csak a beszereléskor kideríthető esetleges hozzáférési korlátozások, teszik szükségessé a méretre vágást.

Akár egyszerű ferde vágású, vagy akár egy összetett, keret nélküli szabálytalan üvegajtóra van szüksége, mi az Ön igényeinek megfelelő, a helyszíni mérés alapján készített megoldást javaslunk.

méretre vágott zuhanyajtó tetőtérben

Árak:

A bekerülési költség meghatározásához a releváns alapadatok (üveg mérete, fajtája, esetleg színe, a kért megmunkálás stb.) megadására van szükségünk.

A említett adatok megadásával kérjen árajánlatot az oldal alján látható űrlap kitöltésével és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

különleges zuhanyajtó
Különleges megoldások:

A különleges megoldásokról akkor beszélhetünk, amikor egy meglévő zuhany átalakításáról vagy felújításáról van szó, vagy olyan speciális kialakítású a fürdőszoba tere, ahol nem csak a zuhanykabin, hanem annak minden eleme – oldalfalai, hátfala és az üvegajtaja is rendhagyó darab.

Ez esetben csakis szakembereink előzetes felmérése és szakmai tanácsai alapján – szellőzés megoldhatósága, rendhagyó kialakítás, beépíthetőség, használhatóság, tisztíthatóság – tervezzük meg, állítjuk össze és építjük be az ajtót.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo