Francia erkély üvegkorlát

francia erkély üvegből

A francia erkély üvegkorlát népszerű építészeti elem egész Európában. Úgy néz ki és úgy is viselkedik, mint egy szokványos balkon, azzal az egyetlen kivétellel, hogy a falon korlát van elhelyezve közvetlenül az üveg mögött. Így nem lehet kilépni, de felhasználhatja a helyet virágokkal történő díszítésre, valamint több friss levegő és napsütés otthonába juttatására. Nem a holmik tárolására szolgál, hanem javítja a ház külső esztétikáját.
Egyszerűen és gazdaságosan nyújthatja a tér és a fény előnyeit továbbá viszonylag alacsony költséggel kialakítható.
A kortárs megoldások elegánsan világosak. Stílusos módon jellemzik a ház külsejét, bármilyen színű, formájú, dekoráltságú üvegből és alumínium vagy rozsdamentes acél alapanyagokból kerülnek kialakításra.
A klasszikus ablakhoz képest a francia erkélyablak sokkal több fényt enged be a szobába.
Emellett fontos szempont a biztonság, vagyis az ablakok kidőlés elleni védelme, és ezáltal dönthető-forduló működtetésének lehetővé tétele. Ezek többféle konfigurációban készíthetők, egy vagy több korlátelemmel, esetleg korlátok nélkül, vagy pontmegfogásos rögzítéssel, dupla üveggel.

Ötletek:

pontmegfogásos francia erkély

pontmegfogásos

fémkeretes francia erkély

fémkeretes

oszlopos francia erkély

oszlopos

felső kapaszkodós francia erkély

felső kapaszkodós

Árak:

Bekerülési költsége a változatos megvalósítási és kivitelezési lehetőségek sokféleségétől függően teljesen egyedi. A fentebb leírt konfigurációk, összeállítások arányaiban hol az üveg,

 

hol a szerelvény, hol pedig a kivitelezés körülményei az ármeghatározók. Ezért az irányár megismeréséhez mindenképpen kérjen árajánlatot az oldal alján lévő Ajánlatkérés gombra kattintva egy űrlap kitöltésével.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo