Üvegtető

Üvegtető
Az üvegtető  manapság a modern építészet egyre gyakoribb megnyilvánulási formája. Az épület tetőszerkezetének részben, vagy egészben történő üveggel fedése. Népszerűségének oka az üveg fényáteresztő tulajdonságából, esztétikai varázsából, tartósságából, hőszigetelő képességéből fakad. Üvegtető megnevezés alatt több dolgot is megkülönböztethetünk. Ide tartozik az üveg előtető, mely az épület homlokzati részén helyezkedik el, az üvegkupola, mely többnyire a tetőszerkezeten található, valamint az üveg terasztető, mely a főépülethez kapcsolódó épületrész fedését szolgálhatja.

A felhasználható üvegfajtákat nagyban meghatározza, hogy kizárólag biztonsági üvegből készülhetnek. Régebbi kivitelezéseknél gyakori a huzalhálós üveg, népszerűbb nevén drótüveg alkalmazása. Ma már azonban sokkal gyakoribb a különböző vastagságú és rétegrendű ragasztott biztonsági üveg használata. Zárt helyiségek fedésénél természetesen a hőszigetelt üvegtető javasolt, ott ebben a változatban gyártjuk és szereljük.
Ajánlatkéréshez vagy rendeléshez kattintson a gombra!
 

Fajtái

 

Ötletek

Üvegtető - modern
Modern
Üvegtető - napos
Napos
Üvegtető - kerti etetőhöz
Kerti etetőhöz
 
 
Hő megtartás szempontjából mennyire takarékos megoldás üvegtetőt alkalmazni?

Ott ahol szükség van rá, maradéktalanul megoldható a kifogástalan hőszigetelés továbbá a napvédelem is, ami olykor fontosabb műszaki feladat energetikai szempontból.
 
 
Az üvegtető árak tekintetében is igyekeztünk olyan megoldást alkalmazni, amellyel biztosíthatjuk megrendelőinknek, hogy mind a minőség, mind pedig az üveg árának tekintetében a legjobb helyre fordultak. Garantálni tudjuk, hogy vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel illetve a kivitelezéssel.
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
Tel.:+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00