Üveglépcső

üveglépcső

Az üveglépcső különleges, egyedi megjelenést biztosít, szerkezetét optikai könnyedség és elegancia jellemzi. Könnyen illeszkedik olyan lakókörnyezetbe, melyet átláthatóság és stílus jellemez.
Felülete egyedülállóan könnyen kezelhetők, és a csúszásgátló bevonatok járás közben is további biztonságot nyújtanak. A szerkezet elemei többrétegű, edzett-ragasztott üveglapokból készülnek, ahol a statikai és esztétikai kialakítása mellett fontos feladat a járófelület csúszásmentesítése is, ami leggyakrabban felületi savmaratásals vagy homokfújással oldanak meg.

Csakúgy, mint más lépcsők, az üvegből készültek is különböző modellekben készülhetnek. Gondoljon az egyenes lépcsőkre, a forgó vagy a csigalépcsőkre, a negyedfordulós lépcsőkre és a két lépcső közötti pihenőfelülettel rendelkező leszálló lépcsőkre.
Az üvegelemek tartószerkezete is változatos lehet, ennek csak a kivitelezési lehetőségek és az egyéni elképzelések megvalósíthatósága  szabhat határt.
Élettartama szinte örök, hiszen nem öregednek, mint a fából készültek, így egyszerűbben is karbantarthatóak.

Ötletek:

íves üveglépcső

íves

üveglépcső ledvilágítással

ledvilágítású

csigalépcső

csigalépcső

üveglépcső üvegfallal

üvegfalas

Üveg járófelület:

Az üveglapokból készült járófelület ugyanolyan tulajdonsűgokkal és használati paraméterekkel kell rendelkezzen, mint a hétköznapi, megszokott felületek, amiken járunk. Ezt a típust azért kell megkülönböztetnünk, mert az üveghez a törékenység fogalma társul, valamint a felületet alkotó üvegtípus átlátszó is lehet, így látható az alatta lévő tér, ami mindkét esetben a félelem vagy bizonytalanság érzetét keltheti.

Emiatt ezek a járófelületek egyrészt teherbírási és élettartam szempontból felülmúlják a hagyományosakat, másrészt rendelkeznek a megszokott biztonságos járást és haladást biztosító tulajdonságokkal.
Amiben felülmúlják a hagyományos járófelületeket az az esztétikai változatosságuk, a fényáteresztő tulajdonságuk.

üveg jarofelület

Ár:

Az üveglépcsők ára egységesen nem határozható meg, hiszen nem csak a lépcsőelemeket alkotó  üveglapok száma, hanem a mérete, kialakítása, formája, felszíni megmunkálása, színe és a tartószerkezet egyedileg eltérő lehet.

Ráadásul emiatt helyszíni felmérésre van szükség, hogy a majdan legyártott elemek biztosan beépíthetők legyenek. Előzetes árajánlatot azonban kaphat szakértő munkatársunktól, ehhez csak töltse ki az oldal alján lévő űrlapot, és küldje el!

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo