Biztonsági üveg

Biztonsági üveg
Biztonsági üveg alatt, ahogy a név is sejteti egy speciális üvegkategóriát értünk. Az emberi épített környezetben egyre népszerűbb ápítőanyag az üveg, s mint ilyennek számos feltételrendszernek kell megfeleljen. Az esztétikai, fény, hő, hang átbocsátási kritériumokon felül a biztonság is egyre fontosabb szempont. Bizonyos hatósági előírásoknak köszönhetően is egyre több területen kerül felhasználásra.
Az ilyen üveg funkciói felölelik a vagyonvédelmi és a személyi biztonság  szempontjait egyaránt.
Vagyonvédelem szempontjából elvárás lehet, hogy a lezárt épületrészbe az üvegen keresztül ne lehessen behatolni, speciális esetekben az üveg álljon ellent átdobásnak, átesésnek, a lőfegyvereknek, esetleg robbantásnak.
A személyi biztonság védelme érdekében egyrészt az üvegnek nem árt ha az átlagosnál is nagyobb terhelést bír törés nélkül (pl.: squashpályák üvegezése), illetve üvegtörés esetén sem okozhat sérülést. A ragasztott biztonsági üveg az üveglapok közötti fóliaréteg töréskor egyben tartja az üvegfelületet, ami így nem okoz sérülést, az edzett üveg pedig kb. ötször nagyobb terheléseknek is ellenáll, mint a hagyományos üvegfelület, de ha mégis törés van, akkor sem okoz sérülést, mivel apró, tompa élű szilánkokra esik szét.
Ajánlatkéréshez vagy rendeléshez kattintson a gombra!
 
 
 
 
A biztonsági üvegek vagyonvédelmi szempontból mennyire hatékonyak?

Erre vonatkozóan nem szolgálhatunk statisztikai adatokkal, de ha szakemberhez fordul, ő egészen biztosan tájékoztatja majd Önt a lehető legoptimálisabb megoldásokról. Amit mi tehetünk az az, hogy az ott támasztott követelményeknek 100%-ban megfelelő biztonsági, ragasztott biztonsági illetve golyóálló üveggel is ki tudjuk szolgálni Önt.
 
 
A biztonsági üveg árak tekintetében igyekeztünk egy olyan megoldást kitalálni, amellyel a megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Mi biztosak vagyunk benne, hogy a vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel.
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
Tel.:+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00