Vonalmenti üvegkorlát

vonalmenti üvegkorlát

 

A vonalmenti üvegkorlát alkalmazása az építőiparban töretlenül növekszik. Egyre több családi házban és nyaralóban tűnik fel, főleg az új építésű épületeken, akár saját használatra vagy bérbeadásra készült az ingatlan. A kialakításnak köszönhetően garantálja a nyitott tér érzetét. Az üveg típusok széles választéka segít abban, hogy az eredmény könnyen személyre szabható legyen.
Előnye az egyszerű telepítés, tiszta vonalakat és gyönyörű kilátást kínál. A tartórendszer egy vékony, de masszív Cortizo alumínium sínből áll, amely a korlát alján fut végig, így szilárd alapot biztosít az egyes üvegtáblák megtartásához.
Letisztult, modern vonalvezetésével és rendkívül erős felépítésével kiemeli az épület stílusát ez a gyönyörű, tartós korlátrendszer.
Beltéri és kültéri lépcsőkhöz, medencék köré egyaránt használják. Nemcsak a fényt engedik át, hanem javítják a vizuális megjelenést is azáltal, hogy panorámás kilátást nyújtanak a környező tájra vagy a belső dekorációra.

Referenciák:

vonalmenti üveg erkélykorlát

erkélykorlát

vonalmenti üveg lépcsőkorlát

beltéri

kültéri vonalmenti üveg lépcsőkorlát

kültéri

vonalmenti biztonsági üvegkorlát

biztonsági

Rögzítése:

Az üveget alumíniumból készült, speciálisan erre a célra kifejlesztett sínben helyezzük, de mielőtt ez megtörténne, magát a tartó sínrendszert kell megfelelő kötőelemekkel rögzíteni az aljzat vagy födém vasbeton szerkezetéhez. Ami nagy körültekintést, gyakorlatot igényel és a megvalósításnak igazodnia kell a megrendelő elképzeléseihez.
Nem mindegy, hogy milyen szerkezeti elemeket szeretne látni a tulajdonos, miután elkészült a korlát, egészen a láthatatlantól, az épület összhangjának részét képező, jól látható és színben és anyagban harmonizáló rögzítő elemekig.
Fixálható a födémre – néhány cm-re annak szélétől, vagy egészen a terasz széléig kiengedve - valamint megoldható a födém oldalára való elhelyezése, akár szigetelt födémek esetén is. Amennyiben nem szeretnénk látni a tartó sínrendszert, lehetőség van a födém szerkezetébe süllyeszteni, vagy a födém oldalára szerelni a konstrukciót. Ezekkel a megoldásokkal azt érjük el, hogy kizárólag az üveg fog látszani a terasz felöl nézve, esetleg a külső homlokzaton diszkréten az alumínium tartószerkezet.
Fedetlen teraszok esetén minden konstrukciónál gondoskodni kell a hatékony vízelvezetésről, ami egyedi megoldásokat is eredményezhet, az adott hely függvényében.

egysínes vonalmenti üvegkorlát

Árak:

A bekerülési költség tekintetében igyekeztünk olyan megoldást alkalmazni, amellyel megrendelőink is biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az ár tekintetében a legjobb helyre fordultak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Tudjuk, hogy vállalkozásunk kis-, és nagykereskedelmi háttere

(Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek saját munkáink fotói!

Kapcsolat:

ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

Cím:

Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.