Vonalmenti üvegkorlát

vonalmenti üvegkorlát

 

Vonalmenti üvegkorlát esetén az üvegtáblák a korlát egész hosszában egy fémprofilban helyezkednek el. Ennek köszönhetően szilárdabb, stabilabb szerkezetet képeznek, a rögzítés láthatatlan, ami az esztétikai megjelenés szempontjából előnyös. Az üveglapok között nincs fémprofil vagy tartó, ezért teljesen átlátszó lehet, ami modern és elegáns megjelenést kölcsönöz.
Alkalmazása az építőiparban töretlenül növekszik. Egyre több családi házban és nyaralóban tűnik fel, főleg az új építésű épületeken, akár saját használatra vagy bérbeadásra készült az ingatlan. A kialakításnak köszönhetően garantálja a nyitott tér érzetét. Az üveg típusok széles választéka segít abban, hogy az eredmény könnyen személyre szabható legyen.
Előnye az egyszerű telepítés, tiszta vonalakat és gyönyörű kilátást kínál. A tartórendszer egy vékony, de masszív Cortizo alumínium sínből áll, amely a korlát alján fut végig, így szilárd alapot biztosít az egyes üvegtáblák megtartásához.
Letisztult, modern vonalvezetésével és rendkívül erős felépítésével kiemeli az épület stílusát ez a gyönyörű, tartós korlátrendszer.
Beltéri és kültéri lépcsőkhöz, medencék köré egyaránt használják. Nemcsak a fényt engedik át, hanem javítják a vizuális megjelenést is azáltal, hogy panorámás kilátást nyújtanak a környező tájra vagy a belső dekorációra.

Referenciák:

vonalmenti üveg erkélykorlát

erkélykorlát

vonalmenti üveg lépcsőkorlát

beltéri

kültéri vonalmenti üveg lépcsőkorlát

kültéri

vonalmenti biztonsági üvegkorlát

biztonsági

Rögzítése:

Az üveget alumíniumból készült, speciálisan erre a célra kifejlesztett sínben helyezzük, de mielőtt ez megtörténne, magát a tartó sínrendszert kell megfelelő kötőelemekkel rögzíteni az aljzat vagy födém vasbeton szerkezetéhez. Ami nagy körültekintést, gyakorlatot igényel és a megvalósításnak igazodnia kell a megrendelő elképzeléseihez.
Nem mindegy, hogy milyen szerkezeti elemeket szeretne látni a tulajdonos, miután elkészült a korlát, egészen a láthatatlantól, az épület összhangjának részét képező, jól látható és színben és anyagban harmonizáló rögzítő elemekig.
Fixálható a födémre – néhány cm-re annak szélétől, vagy egészen a terasz széléig kiengedve - valamint megoldható a födém oldalára való elhelyezése, akár szigetelt födémek esetén is. Amennyiben nem szeretnénk látni a tartó sínrendszert, lehetőség van a födém szerkezetébe süllyeszteni, vagy a födém oldalára szerelni a konstrukciót. Ezekkel a megoldásokkal azt érjük el, hogy kizárólag az üveg fog látszani a terasz felöl nézve, esetleg a külső homlokzaton diszkréten az alumínium tartószerkezet.
Fedetlen teraszok esetén minden konstrukciónál gondoskodni kell a hatékony vízelvezetésről, ami egyedi megoldásokat is eredményezhet, az adott hely függvényében.

egysínes vonalmenti üvegkorlát

Árak:

A bekerülési költség tekintetében igyekeztünk olyan megoldást alkalmazni, amellyel megrendelőink is biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az ár tekintetében a legjobb helyre fordultak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Tudjuk, hogy vállalkozásunk kis-, és nagykereskedelmi háttere

(Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek saját munkáink fotói!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo