Savmart üveg

savmart üveg

A savmart üveg a hidrogén-fluorid savval kezelt üvegfelületet jelent. Ennek a folyamatnak a hatására az üveglap sejtelmesen áttetsző, matt felületet kap, ami különlegességé teszi. A fényt átereszti, de az átláthatóságot korlátozza.
Ez a maratás a felületet simábbá, szinte selymessé teszi, és így könnyebben karbantartható. Nehezebben kopik, nem színeződik el, nehezebben tapad meg rajta a szennyeződés. Ez az üvegtípus jobban ellenáll a mindennapos tisztító szereknek és a páratartalomnak, emellett tartósabbá is válik, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen formába vagy méretbe könnyen vágható legyen.
Tartóssága miatt használata praktikus mind a belső, mind a külső terekben.

Szívesen alkalmazzák fürdőszobákban, konyhákban ajtókhoz, üvegfalakhoz, hátfalakhoz és az erkélyekben. E savmaratott üvegtermékek egyedülálló lehetőséget kínálnak az építészeknek és a belsőépítészeknek tervezési céljaik megvalósításához.
Alkalmasak egyedi, nyomtatott filmrétegekkel kombinálható, speciális effektusok létrehozására, ideértve a laminált, áttetsző, texturált, háttérfestett megoldásokat is.

Tisztítása:

Gondolkodott már azon, hogyan tisztítsa meg a savmaratott üveget? Nem erre gondolt azon a napon, amikor új maratott üvegét elhelyezték otthonában.
Ez az az üvegtípus amely több éves élvezetet nyújt az Ön számára, és olyan szépséget kölcsönöz a környezetének, amely az elkövetkező években is lenyűgözi vendégeit. Megfelelő gondozás mellett ugyanolyan szép marad, mint azon a napon, amikor megkapta.
Minden üveg a legjobban néz ki, ha tisztán tartják, és ez különösen fontos a maratott, faragott és festett üvegeknél, hogy elkerüljék finom felületének foltosodását és maradandó károsodását. A szennyeződéseket, port, olajat, ujjlenyomatokat vagy vízfoltokat halmozhat fel, különösen akkor, ha kint vagy nedves helyen van. A víz végül ásványi lerakódásokká válik, ha nem tisztítják meg. A víz a piszok vonzódását és az üvegre száradását is okozhatja.
Maratott, faragott és / vagy festett üveglap esetén permetezzen egy jó minőségű üvegtisztítót egy papírtörlőre, majd törölje szárazra az üveget. Ez jobban működik, mintha közvetlenül az üvegfelületre permetezné. Soha ne használjon semmilyen súroló vagy vegyszeres tisztítószert, semmiféle szappant. A szappant nagyon nehéz eltávolítani a maratott felületről. A maratott, faragott, festett vagy átlátszó lakküveg javíthatatlanul károsodik, ha durva súrolószereket vagy súrolóeszközöknek teszik ki.

savmart üveg tisztítása

Ár:

Bekerülési költségét alapvetően a méretek mellett a választott üveg fajtája (edzetlen, edzett, laminált stb.), esetlegesen használt mintázat határozza meg.

Kérhet árajánlatot ügyfélszolgálatunktól, vagy egyszerűen az oldal alján található ajánlatkérés gomb megnyomásával és néhány adat megadásával!

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo