Üveg terasztető

üveg terasztető

Az üveg terasztető alkalmas teraszok, télikertek és üvegházak, vagy akár kerti kiülők fedésére, így egész évben lehetővé válik a külső tér használata. Képesnek kell lennie arra, hogy ellenálljon a különféle terheléseknek, UV-álló, hosszú élettartamú és korróziótól mentes legyen - így biztosítva az esztétikus megjelenést.

Melyek a további előnyei?
Lehetővé teszi a napfény  járta  a belső tér kialakítását. A terasz melegebb és barátságosabb lesz, különösen a napfényes időszakokban, így világos és tágas szobává alakítja teraszát.
Nagy teherbírásával, funkcionalitásával tökéletesen illeszkedik minden épület esztétikájába.
Számos változatának köszönhetően optimálisan integrálható a különböző alakú házakhoz - sarkokhoz és falnyúlványokhoz is. A tető alakját az Ön kreativitása határozza meg - a szokásos forma egyenes, de trapéz vagy sátortetős is lehet.

Az üvegtető hosszú távú befektetés. Könnyen telepíthető és karbantartható, egy ilyen terasz lehet az egyik legjobb értéknövelő beruházás.

Megoldások:

üveg terasztető üvegfallal

kombinált

színes üveg terasztető

színes

mobil üveg tersztető

mobil

egyszerű üveg terasztető

egyszerű

Szerelvények:

Az üveg terasztető szerelvények elengedhetetlen részei minden üvegtető rendszernek, ahol a  biztonsági szempontok számítanak az esztétikai mellett. Habár ezeknek a szerkezeteknek a felépítése nem tűnik túl bonyolultnak, ugyanakkor az üveg és a szerkezet beépítéséhez tartós és biztonságot nyújtó alumínium vagy fém rögzítőkre, tartó profilokra és speciális rögzítő profilokra van szükség.

Ezeknek a kiegészítőknek ellent kell tudni állniuk az időjárás viszontagságainak, és hosszú távon kell biztosítaniuk a komfortot és a kényelmet.
Ennek megfelelő és meglévő előkészített vázszerkezetre tudjuk vállalni az üveg gyártását és beépítését.

üveg terasztető szerelvények

Ár:

A teraszra készült üvegtetők árai széles skálán mozoghatnak. Ezek a költségek elsősorban attól függenek, hogy milyen megoldásra van igény.
Egy egyszerű, fém tartóelemekhez legyártott pl. csak üvegekből és azok rögzítő szerelvényeiből álló tető nagyságrendekkel

alacsonyabb áron lehet elérhető, mint egy összetettebb, akár mozgatható (mobil) módozat, amelyikben bonyolultabb szerkezeti megoldások, lés ezek miatt nagyobb számú, és akár többféle funkciónak is megfelelni képes alkatrészek vannak. Első lépésként kérjen egy elsődleges árajánlatot!

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo