Egyedi zuhanykabin

egyedi zuhanykabin

Egyedi zuhanykabin nélkül bármely modern a fürdőszoba hiányos lenne. Nem véletlen, hogy a modern zuhanyozókat belsőépítészek tervezték és készítették azzal az elképzeléssel, hogy a praktikusság, a stílus és a jólét kéz a kézben járjon, így javítva az egyik legkedveltebb berendezési tárgy tulajdonságait.
A zuhanyfülke testreszabása elengedhetetlen a fürdőszobai berendezés kialakításában: a hely moduláris lesz, a végtelen megoldásoknak köszönhetően, amelyeket méret, funkcionalitás és íz szempontjából minden igény kielégítésére terveztek. A tusolóknak két fontos funkciójuk van - meghatározzák a helység arculatát,  általános esztétikájának szerves részét képezik illetve biztonságosan és hatékonyan akadályozzák meg zuhanyzás közben a víz kifröccsenését.
Kialakításukhoz  8 mm vastag edzett üvegből, 10 féle kialakításból, 6 féle üvegtípusból, többféle szerelvényből választhat  elképzelésének megfelelően. Kérheti nano bevonattal, ami nagymértékben javítja a tisztántarthatóságot, és esztétikai szempontból is előnyös, mivel nem látszanak a vízcseppek száradás után az üvegfelületen.

Méretre:

A fürdőszoba, akárcsak a 21. századi házak többi szobája, funkcionálisabbá vált, amely megfelel az otthonok új dimenzióinak és a felhasználók sajátos igényeinek. A tradicionális és terjedelmes fürdőkádakat zuhanykabinok helyettesítik, amelyek könnyen illeszthetők az új fürdőszobákhoz, anélkül, hogy azok elveszítenék a kényelmüket, hangulatukat.

A fürdőkád eltávolítását követően rendelkezésre álló hely felhasználása lehetőséget teremt egyedi tusolófülke kialakítására, melynek tervezése nem más, mint anyagokkal és formákkal való folyamatos kísérletezés. A zuhanytálca, a rögzített panelek és az ajtó alkotják a kabin felépítményét, ezért ezekről már a tervezés fázisában dönteni kell.

Gondolja végig a méretek, a színek, a formák (szögletes, íves), a stílusok nyújtotta lehetőségeket, majd vegye fel velünk a kapcsolatot. Mivel az egyedi méretű üvegek gyártása előtt mindig helyszíni felmérést végzünk, az Ön igényét, elképzelését szakembereinkkel is egyeztetheti!

egyedi tusoló méretre

Ha Ön is azok közé tartozik, akiknek a lakókörnyezet egyedi, a saját elképzelésekre szabott megvalósítása természetes igény, akkor jó helyen jár.

Az általunk gyártott zuhanyok az esztétikai élmény és a praktikum mellett a tartósak és biztonságosak. Mindegyik 8 mm vastag edzett üvegből készül, aminek tucatnyi fajtájából választhat.

Kérheti pl. falról vagy üvegről nyíló, harmonika vagy két szárnyú ajtóval,  ötszögletű, falra vagy üvegre záródó, stb.) sima, savmart vagy mintás üvegből, bronz, szürke vagy zöld színben, szálcsiszolt vagy fényes szerelvényekkel, továbbá ClearShield bevonattal is, mert az nagymértékben javítja a tisztántarthatóságot mivel nem látszanak rajta a vízcseppek száradás után.
Elképzelései valóraváltásához használja zuhanykalkulátorunk segítségét!

 
egyedi zuhanyfülke ajtó

Egyedi zuhanyfülke ajtó:

A zuhanyajtó felszerelése két fal közé a legegyszerűbb megoldás. Ez készülhet egy, illetve kétszárnyú kivitelben is.
A fal felőli csatlakozásánál műanyag vízzáró profillal biztosítható a szigetelés, aminek fokozására alkalmazhatunk egy a falra rögzíthető műanyag mágneses profilt is, ami tökéletesíti a vízszigetelést.
(Javasolt szélességi mérete 60-90 cm. Nagyobb méret esetén fix üvegelem beépítése válik szükségessé, hogy az ajtó pántjainak túlterhelését elkerüljük.)

Anyaga jellemzően 8 mm-es edzett üvegből készül, mely lehet víztiszta, vagy savmart, ezen felül a felülete számtalan szín,- és mintavariációval díszíthető,  tehető  egyedivé.

A zuhanyajtó építhető típusméretű vagy egyedi zuhanytálcára, de enélkül is. Ebben az esetben mindenképpen használjunk szilikon küszöböt, ami meggátolja a tusoló térből a víz kifolyását, valamint törekedjünk rá, hogy a talpunk alatti burkolóanyag lejtést biztosítson a lefolyónyíláshoz.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo