Reflexiós üveg

reflexiós üveg

A reflexiós üveg, kiemelkedő esztétikája és kiváló funkcionalitása miatt jelentős helyet foglal el az építészeti anyagok között.  Véd a napfény tükröződésétől, hozzájárul az épület esztétikájához és az energiahatékonysághoz. Nagyobb mennyiségű hőt ver vissza, mint a hagyományos float üveglapok, és kevésbé hajlamos a hőtörésre.
Visszatükröződő fém-oxid bevonata ellenáll az időjárás viszontagságainak, a borítás színe pedig tetszőlegesen választható. Sötétkék, zöld, szürke és bronz árnyalatokban érhető el. A filmekből már mindannyionk számára ismerős az olyan kihallgató szoba, aminek az egyik fala belülről egy tükörnek tűnik, de a falat a másik oldaláról nézve ablaküvegként átlátszó. Jelentősége persze nem csupán a kihallgató szobák mélyén mutatkozik meg, hanem, elsősorban az épület-homlokzatok szerkezeti üvegezésére szolgál, tükörszerű megjelenést kölcsönözve a létesítménynek. Kombinálható színezett üveggel, hogy az ingatlan még egyedibb külsőt kapjon.
Gyakran alkalmazzák kültéren panorámás éttermek, légiforgalmi irányító tornyok, benzinkútak, ablakain, de már lakoházak üveghomlozatán is. Belső terekben például televíziós stúdiókban, gépvezérlő helyiségekben.

Színek:

színes reffexiós üveg homlokzat

színes homlokzat

zöld reflexiós üveg

zöld

reflexiós térelválasztó

térelválasztó

arany reflexiós üveg

parany színű

Bronz:

A bronz fényvisszaverő üveg használata azért népszerű és elterjedt, mert különleges megjelenést kölcsönöz minden olyan épületnek, ahol nem a hivalkodás, hanem a szolíd elegancia és stílus hangsúlyozása a legfontosabb. Úgy tervezték, hogy megfeleljen az építészek kettős követelményének, a funkcionális és esztétikai elvárásoknak.

Hagyományosan az ilyen típusú fényvisszaverő üvegbevonatot a kereskedelmi épületekben használták, mint egyszerű és hatékony módszert az épületekbe bejutó napsugárzás szabályozására, ezáltal csökkentve a hűtési költségeket.

Ennek a színnek a megjelenése megbízhatóságot, minőséget áraszt, ezért is láthatjuk bankok, biztosítók és meghatározó cégek székházain vagy irodaépületein.
További előnyös tulajdonsága, hogy vágható, hajlítható, edzhető, hőerősíthető és laminálható anélkül, hogy a refexiós bevonatot befolyásolná.  Tartósságára mi sem jellemzőbb, mint a nagy kopásállósága és kiváló karcállósága.

bronz reflexiós üveg

Ár:

Belső térben, vagy külsőben van szükség erre az üvegtípusra? Bronz, zöld, arany, vagy más színben készüljön? Milyen külső vagy belső erőhatásoknak lesz kitéve? Hány darab és milyen méretű elemek szükségesek az építési projekthez?

Ezek mind olyan kérdések, amelyek befolyásolják a bekerülési költséget!  Első lépésben lépjen kapcsolatba velünk, az oldal alján lévő “Ajánlatkérés” gombra kattintva!

Stopsol üveg
Stopsol:

A STOPSOL üvegtábla úgy készül, hogy a PARSOL egyik oldalát fém-oxidokkal vonják be a gyártási folyamat során. Ez a kezelés fokozza a tartósságát, a fény- és hővisszaverő képességét, így kivállóan alklmas üveghomlokzatok és a falak külső felületének. Lenyűgöző esztétikája egyrészt a ragyogó, bevonatoknak másrészt széles színesválasztékának köszönhető.

ELŐNYÖK:

  • Kivételes fotometriai és energiajellemzők
  • Nagy tartósságú fényvisszaverő bevonat
  • Erőteljesen ellenáll a szennyeződésnek
  • Könnyen kezelhető, telepíthető és karbantartható
  • A kemény bevonat miatt az üveg kiválóan alkalmas további feldolgozásra
Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo