Üvegkorlát

Üvegkorlát
Az üvegkorlát igen sok területen megjelenik modern épített környezetünkben. Panelépületeknél, társasházaknál, családi házaknál megtalálhatjuk mint erkélyüveg is, de lépcsőházakban, irodaépületek homlokzatain, belső terein, tetőkertek tetőteraszok határoló megoldásaiként, bevásárlóközpontok hatalmas korlátszerkezeteiként egyaránt előszeretettel alkalmazzuk.
A hagyományos fa és fémkorlátokkal szemben számos előnnyel bír. Jellemző tulajdonsága a rendkívül szép esztétikai megjelenés mellett a hosszú élettartam, az időtállóság, a könnyű tisztíthatóság. Azonban a biztonság az üvegkorlátok tekintetében, kiemelkedő fontosságú szempont! Nem szabad szilánkosra törnie, mert személyi sérülést okozhat, illetve nem megengedhető, hogy átessen rajta valaki. Ezért készülnek az üvegkorlátok edzett üvegből, vagy ragasztott biztonsági üvegből, esetleg a kettő kombinációját jelentő edzett ragasztott üvegből. Az átláthatóság megint csak egy nagy előnye, lehetővé teszi ez a tulajdonság, hogy ne vegye el a kilátást, a panorámát. A víztiszta kivitel mellett alkalmazhatunk különböző színeket, reflexiós felületeket, illetve bármilyen minta, vagy dekoráció is kerülhet a felületeire.

A kivitelezés szempontjából három fő csoportra oszthatók :
Ajánlatkéréshez vagy rendeléshez kattintson a gombra!
 

Fajtái

 
Az üvegből készült korlátok mennyire biztonságosak?

Biztonság szempontjából egyáltalán nincs különbség az üvegből vagy más, hagyományos, fából vagy fémből készült korlátok között.
 
 
Az üvegkorlát árak tekintetében igyekeztünk egy olyan megoldást kitalálni, amellyel a megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Mi biztosak vagyunk benne, hogy a vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, ill. tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel.
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
Tel.:+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00