Üveg falburkolat

Üveg falburkolat

A színes üveg falburkolat csillogásával és tükröződésével tágítja a teret, fénnyel tölti meg a legkisebb helyiségeket is. Időtálló, pár év elteltével sem kell lecserélni. Megőrzi minőségét és eredeti színárnyalatát. Könnyen takarítható, mert nincs fuga. Nincs az a szennyeződés, ami megtapadna rajta, ezért is választják kizárólagosan kórházakban, egészségügyi intézményekben, laboratóriumokban és tisztaterekben, vagyis mindenhová, ahol a higiéniának maximálisnak kell lennie.
Mindenre ragasztható: falra, gipszkartonra, régi csempére. Éppen ezért a beépítéséhez nincs szükség hosszadalmas előkészületekre.
A színek és a minták száma végtelen, ezért tökéletesen idomul az Ön igényeihez és az adott tér stílusához, hangulatához.
leggyakoribb alkalmazása:

  • A fürdőszobában csempe helyett
  • A konyhában a pult felett: a konyha üveg hátfal edzett üvegből készül, hogy a tűzhely körüli magas hőmérséklet ne károsíthassa
  • Mennyezeten
  • Bármelyik helyiség falán
  • Bútorokra, bútorajtókra ragasztva (beépített szekrények, konyhabútor)

Ötletek:

üveg falburkolat menyezetre

menyezeti

megvilágított üveg falburkolat

megvilágított

üveg falburkolat irodában

irodai

üveg falburkolat lépcsőházban

lépcsőházban

Színes:

A színes, falra helyezhető burkolat 4-6 mm vastagságú üveglapból készül. Kül- és bel téren egyaránt kiválóan alkalmazhatók, mindenhol, ahol tiszta, fényes felületre van szükség. Ideális választás kisgyermekes családoknak, mert nagyon egyszerűen tisztítható.

Széles színválasztékban állnak a rendelkezésére. Ez az üvegtípus nem edzhető, ezért nem hőálló – konyhákban nem ajánlott a használata.

Nagy előnye, hogy vizes, párás környezetben is kiválóan alkalmazható. Bármekkora felület lefedhető a segítségével.

színes üveg falburkolat

Festett:

Nincs szükség kompromisszumra, Ön bármilyen színű burkolatot választhat falára! A festett üvegfelület esetében a választott szín pontosan meghatározható a RAL színskálával, egy kód alapján. A RAL-kód segítségével keverik ki a színt – ezért bármikor előállítható ugyanolyan színárnyalat. Ez az üvegtípus edzhető, ezért készíthető rá konnektorfurat, és bátran használható nagyobb hőnek kitett helyeken is, például a konyhában, a tűzhely mellett.

Az olajos, zsíros szennyeződéseket gyerekjáték róla eltávolítani! Felülete karcmentes, és az esetleges ütéseket is kibírja.

Vastagsága gyakorlatilag bármilyen lehet.

A felhasználni kívánt szín matt-, selyem-, magas fényű-, struktúr-, dombor- és effekthatásokkal is gazdagítható.

tükrös üveg falburkolat

Tükrös:

Valószínűleg mindenki legelőször a fitnesztermek hatalmas tükrére asszociál, pedig a tükörből készült burkolatok felhasználása ennél jóval szélesebb körű.

Szállodák fogadóterei, vendéglők, kereskedelmi egységek mellett a hétköznapi otthonokban is praktikus megoldás az előszobában, a fürdőszobában, a gardróbban.

Verhetetlen a tér nagyobbításában és a helyiség fényességének növelésében, ezért a legkisebb lakásban is jól alkalmazható.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo