Üvegajtó

Üvegajtó
Az üvegajtó keret nélkül, edzett üvegből egyre népszerűbb eleme az építészetnek. Mind beltérben, mind kültérben egyre többet találkozhatunk velük. Jellemzően 8 vagy 10 mm vastagságú üvegből készülnek leginkább víztiszta és savmart kivitelben, de elkészíthetőek egyedi színekben, illetve a megrendelői igények szerint szinte bármilyen mintázattal. A hagyományos tömör vagy üvegezett ajtókkal szemben a keret nélküli edzett üvegajtó egyedi, esztétikus megjelenést és különleges fényáteresztést tesz lehetővé. Elkészíthető egy, illetve kétszárnyú kivitelben, valamint tolóajtóként. Fényáteresztő képessége és esztétikus megjelenése mellett nagyon praktikus választás az egyszerű tisztíthatóság és tisztántartás szempontjai miatt is.

Nem csak újonnan épített épületeknél lehet beterveztetni, hanem a meglévő hagyományos ajtók is lecserélhetőek rá, akár a régi tok meghagyása mellett is. Az rögzítésére számos vasalatgyártó kínálja termékeit. Az ajtó hosszútávú megbízható működtetése érdekében a legjobb minőségűeket érdemes beszereltetni. A megfelelő anyagfajták megválasztására (mind az üveg, mind a vasalatok tekintetében) érdemes szakemberhez fordulnia.
Ajánlatkéréshez vagy rendeléshez kattintson a gombra!
 

Fajtái

 
Kulccsal zárható-e az üvegajtó?

Igen, zárhatóság szempontjából nincs különbség a hagyományos ajtók és egy üvegajtó között.
 
 
Az üvegajtó árak tekintetében igyekeztünk egy olyan megoldást kitalálni, amellyel a megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Mi biztosak vagyunk benne, hogy a vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel.
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
Tel.:+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00