Üvegajtó

üvegajtó

Az üvegajtó elegáns alternatívája a szokásos fa nyílászáróknak; egyaránt használható kül-, és beltérben úgy, hogy nem csökkenti a helyiségekbe bejutó fény mennyiségét!
A magánélet hiányára való hivatkozás is megalapozatlan, mert az átlátszó, normál és víztiszta üveg mellett már választható, nyomtatott, homokfúvott, savmart üveglap is az ajtók készítéséhez.
A keret nélküli megoldások egyedi, esztétikus megjelenésűek és időtlen vizuális látványt nyújtanak. Elkészíthető egy-, illetve kétszárnyú kivitelben, vagy tolóajtóként. Jellemzően 8 vagy 10 mm vastagságú üvegből készülnek, legtöbbször víztiszta és savmart kivitelben, de előállíthatóak egyedi színekben, illetve a megrendelői igények szerint szinte bármilyen mintázattal.
Ezeket a bejárati nyílászárókat nem csak újonnan épített épületeknél lehet betervezni, hiszen a már meglévő, hagyományos ajtók is lecserélhetőek rá, akár a régi ajtótokba illesztve is. Ennek megoldására számos vasalat gyártó terméke elérhető.

üveg tolóajtó

Üveg tolóajtó

beltéri üvegajtó

Beltéri

üvegajtó fürdőszobára

Savmart

Zsanér:

Ez a csuklópánt két szorító elemből (bilincsből) áll. Ezeknek az elemeknek a belső oldalát gumi vagy szilikon borítja, hogy a közéjük szorított üveg a pántan található csavarok segítségével biztonságosan rögzíthető legyen.
A zsanérok egy falra szerelt blokkhoz és talaj közelében egy forgó csaphoz kapcsolódnak.
Az ez elemek anyaga fényes krómozott vagy matt fém.

üvegajtó zsanér

Árak:

Ezen nyílászárók bekerülési költsége nem egységesíthető, mivel szinte  nincs két egyforma. Az egyedi igények - típus, szín, méret, alkalmazási terület,

szerelvény - mindegyike befolyásolja a  végösszeget. Javasoljuk, hogy kérjen árajánlatot az alapvető információk megadásával, amit kollégánk segítségével tud pontosítani.

üvegajtó zár
Zár, pánt:

A zárak, pántok bármilyen, üvegből készülő ajtó fontos tartozékai. Formájuk, kivitelük és összetettségük szerint különfélék lehetnek, de két dologban egyformák: biztonságosak és tartósak.

Sokan tartanak attól, hogy az üveg nyílászárók a vélt “törékenységük” miatt nem nyújtanak olyan biztonságot, mint a fémből vagy fából készültek.

Azonban a mai technológiával készült üvegek sokszor nagyobb ellenállást képesek kifejteni és tartósabbak, mint a fent említett anyagból készült társaik.

 

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

Cím:

Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.