Zuhanyfal

zuhanyfal

A zuhanyfal fő funkciója az, hogy megvédje a zuhany külső részét a vízpermettől, szappan marádványoktól, gőztől továbbá lehetővé tegye a hő megtartását valamint az edzett üvegtáblákon kersztül a fény bejutását a zuhanyzó belsejében. Amellett, hogy kiváló védelmet nyújt, megakadályozza a fürdőben a penész elterjedését. Vágya egy modern, légies zuhanyzó? A zuhanyfalunk a tökéletes választás, ha szereti az elegáns, szellős design-t, ami lehetővé teszik az egyedi csempék és egyéb dekoratív elemek bemutatását. Ezzel a megoldással gyönyörű nagy üvegfelületű teret alakíthat ki, amely fürdőszobája dísze lehet. Az üveg variálhatósága végtelen: választhat víztiszta, gyárilag savmart, színezett vagy homokfújt mintás kialakítást is. Hozza létre saját, egyedi zuhanyterét! Kedvet kapott a változtatásra? Teremtsen luxus környezetet a fürdőszobájában zuhanyfalaink segítségével!
Milyen előnyei vannak ezeknek az edzett üvegredszereknek:

  • Biztonságos
  • Színe idővel sem fakul
  • Könnyen karbantartható
  • Nagyon szívós és 400°C-ig hőálló
  • Személyre szabható, így a zuhanyzója egyedi lesz

 

Merevítő rúd:

A merevítő rúd nem csupán egy kiegészítő elem: ez a zuhanyzórendszerünk alappillére!
Gondoljunk csak bele: egy nagy üvegpanel, ami könnyedén eléri akár a 2 m2-es terjedelmet, megfelelő stabilitás nélkül potenciális veszélyforrás lehet. Habár ezek az üvegek a falakhoz és a padlóhoz rendkívül jól rögzíthetőek, mégis, a mindennapi használat során fellépő mozgások és terhelések miatt extra stabilitásra van szükség.
A puszta üvegsúly is lenyűgöző: vegyük például egy 90 x 220 mm méretű, 8 mm vastag üveget, amely akár 50 kg-ot is nyomhat! Ezen felül ezek a rudak azt is biztosítják, hogy a kisebb balesetek, például egy véletlen nekidőlés ne okozzon problémát.
Tehát, ha egy tökéletes egyensúlyra és biztonságra törekszik a fürdőszobádban, ne hanyagold el ennek a kiegészítő elemnek a fontosságát! Ez az a titkos hős, amely az üveglapokat stabilan tartja.

zuhanyfal merevítő rúd

Zuhany üvegfal árak:

Bekerülési költsége mindig egyedi, hiszen ez a választott méretük, formájuk, üvegtípusuk, színük alapján határozható meg. Sokszor a használati helyszín ismerete is elengedhetetlen lehet, mivel ez befolyásolhatja

a felszerelését. Elképzelése megvalósításához, valamint a pontos bekerülési költség meghatározásához - amihez már ÁRGARANCIA is jár - nyújt segítséget Önnek a zuhanykalkulátor.

felső zuhanyfal rögzítő
Rögzítő:

Rögzítés esetén az elsődleges és megkérdőjelezhetetlen szempont a biztonság megteremtése. Egy ilyen, átlagosan legalább 2 m2 területű üveg súlya ugyanis - üvegvastagságtól függően - 30-40 kg is lehet, így biztonságos rögzítése alapvető.

Ez megnyugtató módon, mindenképpen minőségi fém rögzítő elemekkel oldható meg.

Erre a célra a  zuhanykabin fal kialakításának és elrendezésének függvényében többféle megoldás – merevítő rúdra illeszthető, zárt végű vagy átmenő rögzítős („csipesz”), csúsztatható megfogós szet, stb. – létezik, amelyek a szakmai szempontok figyelembe vételével a helyszíni beépítéstől és a keretes, keret nélküli, vagy félig keretes kivitelezéstől is függ.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo