Egyedi zuhanyfülke

egyedi zuhanyfülke

A zuhanyfülke szó hallatán sokunknak a Kínából importált, műanyag termék jut eszében. Cégünk határozott szándéka, hogy visszaállítsuk e fülkékbe vetett bizalmat, és egyedi, minőségi termékekkel szolgálja ki leendő vásárlóinkat!
Mi jellemzi az általunk gyártott egyedi tusolókat?
KŐNNYŰ TISZTÍTHATÓSÁG: A technológia fejlődése ebben a témában is a segítségünkre sietett már. Megoldás a vízlepergető hatású ClearShield bevonat. E speciális védőfelület, amely teljesen átlátszó, kopás és UV sugárzás álló, hihetetlenül nagy a tapadás gátló képessége, ezáltal kiváló vízlepergető, továbbá megakadályozza a vízkő lerakodását, antibakteriális hatású és rendkívül tartós.
BIZTONSÁG:  Az egyedi termékeket gyártó cégek 8 mm vastag, edzett biztonsági üvegből készítik a zuhanyzófülkék falait és az ajtókat is. Így elég masszívak és strapabíróak, ezáltal igen időtállóak is. Mindez akkor különösen fontos, ha gyermekek is vannak a családban.

 

Ötletek:

dupla zuhanyfülke

dupla

sarok zuhanyfülke

sarok

homokfújt zuhanyfülke

homokfújt

egyszerű zuhanyfulke

egyszerű

Esztétikum:

Nem véletlen, hogy a lakberendezési magazinok címlapjain a csúcsfürdőszobák kihagyhatatlan elemei a csodaszép tükrök, üvegajtók és zuhanyfalak.

Az üveg csillogása, praktikus variálhatósága, számtalan szín és formabeli megnyilvánulása, egyedi dekorálhatósága a lakótér legszebb helyévé teheti a fürdőszobát.

Szemet gyönyörködtető, amikor egy csiszolt, polírozott szélű üveglapon megcsillannak a nap sugarai. Könnyed, légies építészeti anyag, amivel kihozhatod fürdőszobádból a maximumot.

színes zuhanyfulke

Árak:

Bekerülési költségének kialakításakor számtalan elemet kell figyelembe venni, mint méret, forma, üveg fajtája, szerelvények stb. Elképzelése megvalósításához nyújt segítséget Önnek a zuhanykalkulátor.

Kérhet információt, árajánlatot ügyfélszolgálatunkon keresztül is vagy egyszerűen az ajánlatkérés gomb megnyomásával és egy űrlap kitöltésével.

 

tágas zuhanyfülke
Kényelem és időtállóság:

Nyilván fontos, hogy a család minden tagja kényelmesen tudja használni a tusolókabint. Kényelmesen beférjünk az ajtaján, tudjunk akár forgolódni is a zuhanyrózsa alatt.
Az egyedileg gyártott termékek esetében az álomfürdőszoba tervezőjének megadatik az, hogy szabadon megválaszthassa pl. a zuhanyó fülke szélességi, magassági paramétereit, az ajtónyílás méretét, a tükrök pontos pozícióját. Az egyedi gyártás mellett szól, hogy tökéletesen figyelembe lehet venni az adott fürdőszoba adottságait. Ritka az a lakás, ahol a falak a padlóval tökéletes derékszögben készülnének. Az áruházi széria kabinok otthoni szerelésénél ez legtöbbször komoly fejtörést okoz és jelentős kreativitást is igényel a kivitelezés.

Csak olyan terméket válasszon, amelynél a kivitelező több évnyi garanciát is vállal, ezzel elkerülheted az utólagos és felesleges bosszúságot.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo