Üveg zuhanykabin

üveg zuhanykabin

Az üveg zuhanykabin az egyik legnépszerűbb termékük, készülhet keretes és keret nélküli változatban. Az üvegpanelek lehetnek átlátszóak, mattak vagy átlátszatlanok, melyekből kiválaszthatja az igényének megfelelőt. 
Íme néhány érv, ami wmwllet a tusoló mellett szól:
STÍLUSOS: letisztult,  modern, ugyanakkor nagyon hatékony kis, kompakt fürdőszobákban.
KÖLTSÉGHATÉKONY:  Gyakran többe kerülnek mind az anyagok, mind a felszerelés szempontjából, mint az egyéb, alternatívák, de élettartamuk jelentősen hosszabb is.
KEVÉSBÉ CSÚSZÁSVESZÉLYES:  a fürdő padlózatára szétfröccsenő víz kifejezetten balesetveszélyes. A tusolófülke hatékonyan tartja a vizet a zuhanyzón belül, a hozzá tartozó zuhanytálca felülete pedig csúszásmentesített.
MELEG érzetet kölcsönöz: hatékonyan tartja a forró vízből származó gőzt és hőt a zuhanyozótérben.
KÖNNYEN KARBANTARTHATÓ: Felületén sokkal nehezebben tapad meg a penész és a szappanos maradványok, és leggyakrabban normál üvegtisztítóval tisztítható. Számos gyártó további védőbevonatot kínál, amely gátolja a víz és a baktériumok növekedését, és csökkenti a tisztítási erőkifejtést.

Ötletek:

üveg zuhanykabin 90x90

90x90

ötszögletű üveg zuhanykabin

ötszögletű

szimmetrikus üveg zuhanykabin

szimmetrikus

fényes üveg zuhanykabin

fényes

Tisztítása:

Az oldalfalak vagy az ajtó rendbetétele nem tart sokáig. Cél hogy megakadályozza a szappanhab és a vízkő lerakódását. Ha ezt a lerakódást nem távolítja el az maradandó károsodást okozhat, ezért ennek megakadályozásának legjobb módja az, ha minden használat után mikroszálas kendővel letöröljük.
A fürdőszobai tisztítószereken kívül van egy másik költséghatékony és kényelmes módja a zuhanyzókabin tisztításának, például ecet és szódabikarbóna használata.
A komoly  habfoltok ellen, használhat hígítatlan, forráspontra melegített 20%-os ecetet is. Áztasson egy mikroszálas kendőt vagy szivacsot az ecetbe, és tisztítsa meg a zuhanyüveget. Egy-két öblítés után az ecet szaga eltűnik. A lerakódások elkerülésére fontolja meg a folyékony szappan vagy a tusfürdő használatát, vagy válasszon olyan szappant, amely nem tartalmaz talkumot.
Az üvegtisztító segít megakadályozni a vízkő lerakódásokat, csakúgy, mint a napi zuhanytisztítás.

üveg zuhanykabin tisztítása

Árak:

A bekerülési költség meghatározásához a releváns alapadatok (üvegtábla mérete, fajtája, esetleg színe, a kért megmunkálás stb.) megadására van szükségünk.

Az említett adatok megadásával kérjen árajánlatot az oldal alján látható űrlap kitöltésével és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. De megtervezheti a zuhanykalkulátor segítségével is!

Clearshield tiszta üveg bevonat
ClearSchield tiszta bevonat :

Cél: a tisztább és higiénikusabb, csillogó zuhanyüveg!
Kemény víz csúnya vízfoltokat, vízkövet eredményez a védtelen üvegfelületeken. A magas páratartalom és kialakult vízkő felgyorsítja a korróziós folyamatokat is.
A szennyeződések felhalmozódása elősegíti a baktériumok szaporodását.
Tisztítása nagyon nehéz és időigényes - ha nem lehetetlen - sok időt és energiát igényel. A Clear Shield egy különleges vegyszer nélküli anyag, ami ellenállóbbá teszi az üvegfelületet a szennyeződésekkel és nedvességgel szemben oly módon, hogy egy láthatatlan védőréteget képez, melyről nagyon könnyen lepereg a víz.
Ez a  díjnyertes technológia védelem a zuhanyüveg felületén:

  • ellenáll a vízkő felhalmozódásával és a vízfoltok megjelenésével szemben
  • könnyebb tisztítani és tisztán tartani, időt takaríthatunk meg
  • kis erőfeszítést igényel, fenntartja a tiszta megjelenés
  • megakadályozza a baktériumok elszaporodását egy higiénikusabb környezetet biztosít
Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

Cím:

Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.