Üveg zuhanykabin

üveg zuhanykabin

Az üveg zuhanykabin egy olyan zuhanyzóegység, melynek valamennyi szerkezeti elemének (falai, ajtaja) alapanyaga üvegpanel. Ezek a panelek lehetnek átlátszóak, mattak vagy átlátszatlanok, melyekből kiválaszthatja az igényének megfelelőt. 
Íme néhány érv, ami a tusoló mellett szól:
STÍLUSOS: letisztult,  modern, ugyanakkor nagyon hatékony kis, kompakt fürdőszobákban.
KÖLTSÉGHATÉKONY:  Gyakran többe kerülnek mind az anyagok, mind a felszerelés szempontjából, mint az egyéb, alternatívák, de élettartamuk jelentősen hosszabb is.
KEVÉSBÉ CSÚSZÁSVESZÉLYES:  a fürdő padlózatára szétfröccsenő víz kifejezetten balesetveszélyes. A tusolófülke hatékonyan tartja a vizet a zuhanyzón belül, a hozzá tartozó zuhanytálca felülete pedig csúszásmentesített.
MELEG érzetet kölcsönöz: hatékonyan tartja a forró vízből származó gőzt és hőt a zuhanyozótérben.
KÖNNYEN KARBANTARTHATÓ: Felületén sokkal nehezebben tapad meg a penész és a szappanos maradványok, és leggyakrabban normál üvegtisztítóval tisztítható. Számos gyártó további védőbevonatot kínál, amely gátolja a víz és a baktériumok növekedését, és csökkenti a tisztítási erőkifejtést.

Ötletek:

üveg zuhanykabin 90x90

90x90

ötszögletű üveg zuhanykabin

ötszögletű

szimmetrikus üveg zuhanykabin

szimmetrikus

fényes üveg zuhanykabin

fényes

Tisztítása:

Az oldalfalak vagy az ajtó rendbetétele nem tart sokáig. Cél hogy megakadályozza a szappanhab és a vízkő lerakódását. Ha ezt a lerakódást nem távolítja el az maradandó károsodást okozhat, ezért ennek megakadályozásának legjobb módja az, ha minden használat után mikroszálas kendővel letöröljük.
A fürdőszobai tisztítószereken kívül van egy másik költséghatékony és kényelmes módja a zuhanyzókabin tisztításának, például ecet és szódabikarbóna használata.
A komoly  habfoltok ellen, használhat hígítatlan, forráspontra melegített 20%-os ecetet is. Áztasson egy mikroszálas kendőt vagy szivacsot az ecetbe, és tisztítsa meg a zuhanyüveget. Egy-két öblítés után az ecet szaga eltűnik. A lerakódások elkerülésére fontolja meg a folyékony szappan vagy a tusfürdő használatát, vagy válasszon olyan szappant, amely nem tartalmaz talkumot.
Az üvegtisztító segít megakadályozni a vízkő lerakódásokat, csakúgy, mint a napi zuhanytisztítás.

üveg zuhanykabin tisztítása

Árak:

A bekerülési költség meghatározásához a releváns alapadatok (üvegtábla mérete, fajtája, esetleg színe, a kért megmunkálás stb.) megadására van szükségünk.

Az említett adatok megadásával kérjen árajánlatot az oldal alján látható űrlap kitöltésével és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. De megtervezheti a zuhanykalkulátor segítségével is!

Clearshield tiszta üveg bevonat
ClearSchield tiszta bevonat :

Cél: a tisztább és higiénikusabb, csillogó zuhanyüveg!
Kemény víz csúnya vízfoltokat, vízkövet eredményez a védtelen üvegfelületeken. A magas páratartalom és kialakult vízkő felgyorsítja a korróziós folyamatokat is.
A szennyeződések felhalmozódása elősegíti a baktériumok szaporodását.
Tisztítása nagyon nehéz és időigényes - ha nem lehetetlen - sok időt és energiát igényel. A Clear Shield egy különleges vegyszer nélküli anyag, ami ellenállóbbá teszi az üvegfelületet a szennyeződésekkel és nedvességgel szemben oly módon, hogy egy láthatatlan védőréteget képez, melyről nagyon könnyen lepereg a víz.
Ez a  díjnyertes technológia védelem a zuhanyüveg felületén:

  • ellenáll a vízkő felhalmozódásával és a vízfoltok megjelenésével szemben
  • könnyebb tisztítani és tisztán tartani, időt takaríthatunk meg
  • kis erőfeszítést igényel, fenntartja a tiszta megjelenés
  • megakadályozza a baktériumok elszaporodását egy higiénikusabb környezetet biztosít
Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo