Üveg zuhanyfal

üveg zuhanyfal

Az üveg zuhanyfal messze a legjobb választás, ha fürdőszobai falburkolatok keres. A csempézett fürdőkben - idővel a kosz és a vízlerakódások foltossá teszi a falat,  elszíneződnek a fugák és az évek során akár el is repedhetnek. Az üvegfalhoz azonban nincs szükség csempére, a megfelelő karbantartással sok éven át olyan jól fog mutatni, mint ha új lenne.
Felületét könnyű tisztítani, így mindig csillogó lehet. Ha minden egyes zuhanyzás után egy gumi lehúzót használva letörli, akkor minimálisra csökkenti a vízlerakódást és egy könnyű üvegtisztító folyadék és egy mikroszálas törlőkendővel történő gyors áttörlés minden foltot el tud tüntetni.

Ez a megoldás alkalmas a fürdőszobai falak bármely részének borítására, legyen az bármilyen nagy vagy kicsi. Üvegpanelünk egész falra illeszthető, a padlótól a mennyezetig egy zuhanykabinban, a fürdő egyik vagy minden oldala mentén. Beépíthetünk kivágásokat is a csapok, kifolyók és zuhanyfejek befogadására, sima felületet hozva létre, amelynek további előnye, hogy nagyon higiénikus, mivel nincsenek olyan hézagok vagy zugok, amelyekben szennyeződés vagy vízkő képződhet.

Ötletek:

edzett üveg zuhanyfal

edzett üvegből

biztonsági üveg zuhanyfal

biztonsági

fix üveg zuhanyfa

fix

egyedi üveg zuhanyfal

egyedi

Fix:

A rögzített üveg zuhanypanel olyan üvegtábla, amely nem mozog. Ez a megoldás segít a víz visszatartásában úgy, hogy közben nem leng és nem is csúszik, azaz a fix panel csak egy térelválasztó elem, amit általában a nagyobb terű zuhanykabin kialakításakor használunk.

Ebben az esetben egy- vagy két oldalról a zuhanyajtó rögzíthetőségét és nyitását biztosítja, ezért ilyenkor az üvegfal a falhoz, padlóhoz vagy a mennyezethez kerül rögzítésre.

Mivel a rendszeres használat nagyobb igénybevételt jelent, az immobil üvegpanelt megfelelően merev és stabil szerelvényekkel rögzítjük.

fix üveg zuhanykabin

Árak:

A bekerülési költsége mindig egyedi, hiszen ez a választott méretük, formájuk, üvegtípusuk, színük alapján határozható meg. Sokszor a használati helyszín ismerete is fontos, ami befolyásolhatja a felszerelését.

Elképzelése megvalósításához, valamint a bekerülési költég meghatározásához - amihez mág ÁRGARANCIA is jár Önnek - nyújt segítséget a zuhanykalkulátor.

zuhany oldalfal üveg
Zuhany oldalfal üveg:

Zuhany oldalfal paneljeink tökéletesen illeszkednek kabinhoz, lehetővé téve, hogy olyan megoldást válasszon, amely remekül illeszkedik a fürdőszoba kialakításához. A burkolatok széles skálájával integrálható üvegpanelek jól kiegészíti a hagyományos és a modern stílusú fürdőket is.

A letisztult, modern kivitel érdekében edzett üvegből és rozsdamentes acélból készült keret, biztosítja az időtlen erőt és stílust.

Vonzó zuhany megoldás, erős, színes oldalfal üveg alkalmasa, mely védi a magánéletet és biztonságot kínál fürdés közben továbbá segít megvédeni a fürdőszoba többi részét a víztől. Akár egyedülálló helyre akarja felszerelni a házát, akár cseréli, minden igényhez találunk optimális megoldást. Az általunk használt üveg könnyen tisztítható, ami azt jelenti, hogy a fürdőszobája higiéniájának fenntartása kisebb problémát jelent. Különböző méretű oldalpaneleket kínálunk, amelyek megfelelnek a legtöbb fürdőszoba igényének.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo