Zuhanyfalak fürdőszobába: a zuhanyzás új dimenziója

zuhanyfalak fürdőszobában
kétrészes zuhanyfal

Szeretné, ha fürdőszobája egyedi és elegáns kialakítású lenne? Zuhanykabinját szeretné modernebbre cserélni? Akkor a zuhanyfal nagyszerű választás lehet az Ön számára!

A zuhanyzásról a legtöbb embernek a hagyományos beépített zuhanykabin jut eszébe. Ezek méltán érdemelték ki népszerűségüket, ám komoly versenytársak is bukkantak fel a piacon. Mégpedig a zuhanyfalak személyében.

Mik az előnyei?

Az előnyök között mindenképp meg kell említeni, hogy a zuhanyzó ilyen módszerrel való kialakítása kapcsán hatalmas szabadságot kapunk. Az üvegfalak nem törik meg a fürdőszoba stílusát, így elegáns és praktikus fürdési lehetőség alakítható ki.

Kis és nagyméretű helyiségben is remekül használható megoldás, hiszen az üveg méretével játszva akár egy kisebb fürdőszobában is élvezhetjük a komfortos zuhanyzást. Az üveg használatával tágíthatjuk a teret, a fürdőnk optikailag sokkal szellősebb lesz, így tulajdonképpen növelhetjük a teret.

Bármilyen stílushoz igazodnak

Legyen bármilyen stílusú is a fürdőszoba berendezése, az üvegfal minden megjelenésbe bele tud olvadni. Bár elsősorban a modern, minimalista megjelenésű fürdőkhöz szokták választani, épp oly remekül mutat egy vintage, country vagy épp tengerparti stílusú helyiségben is.

Előny előny hátán

Az üvegfalak népszerűségéhez az is hozzájárul, hogy kevés üvegből és egyéb szerelvényből állnak, így az áruk is igen kedvező.

További kedvező tulajdonsága, hogy rendkívül könnyű tisztán tartani; nem igényel speciális tisztítószereket vagy eszközöket.

A fentiek mellett pedig az üvegfalak igen helytakarékosak, ennél fogva – ahogy fentebb is írtuk -, kisebb méretű fürdőszobákban is ideális választás.

Típusai:

Egyrészes

Ez a legegyszerűbb és legelegánsabb zuhanyfal típus. Gyakorlatilag egyetlen üveglapból és minimális szerelvényből áll, így egyben a legolcsóbb változat is. A rögzítése alul a tálcához vagy a csempéhez, oldalt a falhoz történik, felső külső sarkát pedig egy keresztbe futó merevítő tartja. Tökéletesen kiváltható vele egy sarok zuhanykabin, és esztétikus, légies látványt nyújt, egyszersmind praktikusan használható.

Kétrészes

A kétrészes zuhanyfal nagyban hasonlít az egyrészesre, ám itt a zuhany belépő oldalán egy keskenyebb, fix üveglap helyezkedik el. Ennek előnye, hogy az egyrészeshez szükséges kereszt merevítő elhagyható és szolidabb merevítéssel megoldható a stabilitás biztosítása. Ezt a típust szívesen ajánljuk kisebb alapterületű zuhanyhoz is.

Walk-in

Ez a típus gyakorlatilag egy fal mellé épített szabadon álló zuhanykabin, amelynek két oldala a zuhanyzóval megegyező szélességű üveg, a harmadik pedig a kétrészes típusból megismert keskenyebb üveglap, így ajtó nélküli zuhanykabint kapunk. A hely adottságainak függvényében eltérő konstrukció is kialakítható, ami hasonlóan funkcionál, csak be kell sétálnunk a zuhanyzónkba.

Minden típusú zuhanyfal kapcsán érdemes kiemelni, hogy bármelyik kialakítást is választja, egy rendkívül mutatós és egyben biztonságos eredményt kap. A zuhanyfalak mindegyike edzett biztonsági üvegből készül, így nem csak időtálló, de strapabíró zuhanyzó tulajdonosa is lehet.

walk-in zuhanyfal
egyrészes zuhanyfal

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo