Ötszögletű zuhanykabinok: stílus és elegancia

stílusos ötszögletű zuhanykabin
elegáns ötszögletű zuhanykabin

Az ötszögletű zuhanykabinok viszonylag ritkák, ami meglepő, ha nagyszerű megjelenésüket és praktikus formájukat figyelembe vesszük. A három oldalas üvegfelület a sarokfallal kombinálva egy ötoldalas zuhanykabint alkot, amely egyaránt beilleszthető kis és nagy alapterületű fürdőszobákba is.

Mit kell tudni róluk?

Központi elemként funkcionálnak a fürdőszobában, ezért érdemes mind a méretek, mind a kialakítás kapcsán szakemberrel konzultálni, hogy megtalálja az ön számára legjobb megoldást.

A leggyakrabban elérhető méretek, amelyekhez a megfelelő zuhanytálcák könnyen beszerezhetők, a 900x900 mm, 1000x1000 mm, illetve az eltolásos 1200x900 mm-es modellek.

A keret nélküli kialakításokat vonzó fali konzolok vagy minimális felső profil támasztja alá, amelyek látványossá és biztonságossá teszik ezt a típust.

Jellemzően lengőajtóval rendelkezik, amely kifelé nyílik a három üvegoldal közepén. Az üvegfalak 8 mm-es edzett üvegből készülnek, míg a szerelvények és üvegtípusok - pl.: savmart, intim csíkkal dekorált - közül bátran választhat az igényeinek megfelelően.

Mikor jó választás:

Különleges és praktikus megoldást jelentenek, így minden fürdőszobát egyedivé varázsolnak.

Remek választásnak bizonyulnak nagy fürdőszobákba, ahol az adottságokat bőven ki lehet használni egy nagy és egyedi épített zuhanykabinnal.

Ajánlhatóak azonban kis alapterületű fürdőkbe is, ahol ez a kialakítás a helytakarékosságot teszi lehetővé, egyszersmind kényelmes és funkcionális szerepet is betöltenek.

Kiváló minőségű anyagok és a magas színvonalú tervezés kombinációjával rendelkeznek, amelyek megfelelnek a különböző fürdőszobák igényeinek. Az anyagok között megtalálható az akril, az üveg, a fém és a kerámi

Előnyei:

Ahogy már fentebb is írtuk, minden fürdőszobában remek választás ez a kabin-kialakítás. Így akár a teret szeretné kitölteni, akár helyet szeretne spórolni, ez a megoldás biztosan elnyeri tetszését.

Másik hozadéka, hogy a kabinokba beszerelhetőek tároló polcok, sőt ülőkét is, így zuhanyzás közben akár pihenni is lehet.

Könnyen telepíthetők és egyszerűen karbantarthatók, és rendkívül tartósak, így hosszú élettartamra számíthat.

Azok számára is jó választás, akik szeretnék, ha fürdőszobájuk stílusos lenne, ezért olyan fürdőszoba berendezést szeretnének, ami kiemeli a fürdő adottságait, illeszkedik a kialakításához, ezzel együtt egy kis plusz eleganciát is hozzáad a megjelenéshez.

A pentagramma alakú kabin – hasonlóan a többi kialakítású zuhanykabinunkhoz – edzett, strapabíró üvegből készül, melyet nano bevonattal is kérhet. Ennek köszönhetően még könnyebb tisztán tartani az üveget, illetve esztétikai szempontból is előnyös, ugyanis a bevonatnak köszönhetően a vízcseppek száradás után nem látszódnak meg a felületen.

dekoratív ötszögletű zuhanykabin
két ötszögletű zuhanykabin

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo