Mik az alsósínes üvegkorlát előnyei

alsósínes üvegkorlát előnyei
beltéri alsósínes üvegkorlát előnyei

Amennyiben még soha nem gondolt rá, hogy otthonába üvegkorlátot szereltessen, akkor itt az ideje! Biztosan találkozott már üvegkorlátokkal irodaházakban vagy plázákban, de könnyen lehet, hogy nem gondolt még arra: milyen mutatós lenne otthonában. Előszeretettel használják ingatlanokban, erkélyeken, medencékhez, lépcsőházakban és a már említett irodaházakban és plázákban is.

1. Népszerű és időtálló

A modern terek nélkülözhetetlen szereplői az alsósínes üvegkorlátok. Az összes típus közül ez a legfelkapotabb. Népszerűségét főleg az adja, hogy a rögzítési módnak köszönhetően az elkészültét követően azt az érzetet kelti, mintha lebegne.
Ez a fajta korlátrendszer egy „U” alakú alumínium csatornát, sínt használ, hogy rögzítse az üveget, sínt pedig a födémre, vagy a födém oldalára helyezik. Utóbbi esetben a tartósín teljesen „láthatatlanná” tehető, ezzel a megoldással pedig úgy tűnhet, mintha a födém része lenne.
Kiválóan tűri az időjárás viszontagságait, hosszú élettartamú, nehezen karcolódik. Hosszú évek múltán is úgy néz ki, mintha új lenne.

2. Esztétikus

Rendkívül sok lakóház esetében különösen fontos, hogy a kilátást, panorámát ne törje meg, ne takarja el a terasz korlátja. Ez a típus ebben az esetben kiváló választás, hiszen rögzítési módjának köszönhetően nem zavarja a látványt.

Emellett az is gyakori, hogy belső terek térelválasztása során fontos szempont, hogy a belső berendezés hangulatát ne törje meg idegen anyag. Korlátrendszerünk ennek az elvárásnak is megfelel.

tökéletes kilátás
beltéri térelválasztó üvegkorlát

3. Biztonságos

Akármilyen törékenynek is tűnnek, mégis rendkívül stabil, így biztonságos is. Nyugodtan neki lehet dőlni, rákönyökölni, az üveget úgy tervezték, hogy ellenálljon az erős ütéseknek, és képes legyen megbirkózni az erős nyomással is. Ezen kívül az üvegnek igen magas az olvadáspontja, nem ég, így tűzbiztonság szempontjából is kiváló választás.

4. Könnyen tisztítható

Az üveg általában kevés karbantartást igényel, azon túl, hogy ablaktisztítóval le kell törölni. Nagyon higiénikus, vízhatlansága biztosítja, hogy a szennyeződések ne ragadjanak meg a korlátokon.

5. Testreszabható

 Ha ezt a megoldást választja, a méretek, színek és konfigurációk tekintetében számos lehetőség áll rendelkezésre, így olyant készíttethet otthonába, amely minden szempontból megfelel az Ön igényeinek.

Kérje egyedi árajánlatunkat alsósínes üvegkorlát telepítésre elérhetőségeink bármelyikén!

Kapcsolat:

Üvegkalmár Plusz Kft.
2120 Dunakeszi
Bagoly utca 5.
ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

széchenyi-logo