Kétrészes kádparaván

kádparaván sarokkádhoz

A kétrészes kádparaván foglalja a legkevesebb helyet, ezért kicsi alapterületű fürdőszobák ideális tartozéka. Zuhanyzáskor vagy a kádban való fürdéskor az üvegek alsó élére ragasztott vízzáró a kád szélére feszül, így megakadályozza a víz kifröccsenését, kifolyását.
Nagy előnye, hogy egyszerűen, akár utólag is beépíthető.
Van olyan változat, ahol a két ajtó egymásra is hajtható, és együtt pedig a falra fordíthatók, így a szerelvények és a kád tisztán tartása ekkor a legegyszerűbb.
A keretes vagy fix elemmel kombinált fürdőkád paraván kezelése sem okoz nagyobb gondot, mivel a mozgathatósága könnyebb hozzáférést biztosít a rejtettebb résekhez vagy alkatrészekhez is.
- Jobbra ballra szerelhető?
- hajlítás iránya ? (ki-be utólag változtatható?)
- keret nélkül?
- hogy kerülik el a kár felszínének súrlódását?

Ötletek:

kétrészes kádparaván aszimmetrikus kádhoz

aszimmtrikus kádhoz

elegáns kétrészes kádparaván

elegáns

kétrészes króm szerelvényes kádparaván

króm szerelvényes

kétrészes nyitható kádparaván

nyitható

Üveg kádfal:

Az üveg kádfal szerepe a fürdőszobákban elsősorban a kád vagy a kádra szerelt zuhanyzó használata közben annak megakadályozása, hogy a víz kifolyjon, kifröccsenjen, ezáltal könnyebben és higiénikusabban legyen tisztán tartható a helyiség.

Emiatt a kiválasztásakor fontos meghatározni a megfelelő típust, amely tökéletesen illeszkedik a jelenlegi fürdőkádhoz és az egyéb berendezési tárgyak elhelyezkedéséhez.

Ennek alapján érdemes eldönteni, hogy fixen rögzítettet, elhúzhatót, eltolhatót, ki-be hajthatót, sínest vagy görgős megoldást választunk. Érdemes megfontolni a zuhanyzási szokásainak ismeretében, hogy a kád teljes szélességében szeretnénk üvegfalat, vagy csak az egyik oldalán.
Az optimális kivitelezési megoldást pedig érdemes szakember javaslata alapján kiválasztani. Bármelyiket alternatívát választjuk, mindegyik különféle funkciókat és esztétikai célokat szolgál, amelyek megváltoztathatják a fürdőszoba tereinek megjelenését és hangulatát.

üveg kádfal

Árak:

A költségeket az egyedi kivitelezés és üvegtípusok mellett a szerelvények típusa is befolyásolja. Javasoljuk, hogy kérjen árajánlatot az alapvető

méretek és szerelvények megadásával ügyfélszolgálatunktól, vagy egyszerűen az ajánlatkérés gomb megnyomásával és az űrlap kitöltésével.

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

Cím:

Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.