Üvegterasz

Üvegterasz
Az üvegterasz egyre népszerűbbé válik különösen a társasházi és a családi ház építtetők körében. Ezen helyiségeknél elengedhetetlen igény a nagy mennyiségű fény beáramlása. Ezt a hatalmas üvegfelületek teszik lehetővé, így többnyire a tető és az oldalfalak is üvegből készülnek. Az üvegtető többnyire fesztávolságtól függően különböző vastagságú ragasztott biztonsági üvegből kerül kialakításra. A régebbi építésű épületeknél találkozhatunk még nagyon sok esetben huzalhálós üvegből, népszerűbb nevén drótüvegből készült üvegtetőkkel. Ezek javítási, illetve pótlási munkáiból fakadóan vannak még megbízásaink drótüveg vonatkozásában, de új kivitelezéseknél, felújításoknál már a ragasztott üveg felhasználását javasoljuk. A télikert esetében az oldalfalak kialakítására van egy nagyon praktikus és elegáns megoldásunk, a lapozható üvegfal. Ilyenkor az alumínium keretszerkezeten kívül nincs más tartóelem, a kilátást nem zavarják függőleges oszlopok, nem szükséges ajtó, vagy ablak kivitelezése és a nyílást tetszés szerint szabaddá tehetjük egészben, vagy részben, illetve az üveglapokkal teljesen zárhatóvá varázsolhatjuk. A szerkezet kezelése igen egyszerű, szerkezeteink minden esetben statikailag egyedileg méretezett elemekből készülnek. A lapozható üvegfal 8 mm-es edzett üvegből készül és tartalmaz még alumínium profilokat, mozgó vázszerkezetet, irányító kart, görgőket és szigetelő anyagot. Üvegteraszainak kialakításához kérjen ajánlatot szakembereinktől!
Ajánlatkéréshez vagy rendeléshez kattintson a gombra!
 
 

Ötletek

Üvegterasz - télikert
Télikert
Üvegterasz - lapozható üvegfal
Lapozható üvegfal
Üvegterasz - hálószoba
Hálószoba
 
 
 
Miért előnyös üvegből teraszt készíteni?

Az előnyök sora hosszan sorolható. Végtelen kivitelezési lehetőség, korlátlan fénybeáramlás, megfelelő hőszigetelés és napvédelem biztosítása mellet, bármilyen időjárási körülmények között illetve évszakban, szinte szabadban tartózkodva érezhetjük magunkat!
 
 
Az üvegkupola árak tekintetében is igyekeztünk olyan megoldást alkalmazni, amellyel biztosíthatjuk megrendelőinknek, hogy mind a minőség, mind pedig az üveg árának tekintetében a legjobb helyre fordultak. Garantálni tudjuk, hogy vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel illetve a kivitelezéssel.
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
Tel.:+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00