Üvegkupola

Üvegkupola
Az üvegkupola vagy üvegtető alkalmazása elsősorban olyan esetekben megfelelő megoldás, ha a beltérben megnövelt természetes fényre vagy jól szellőztethetőségre van szükség. Az épületek tetőszerkezete sokféle funkciót ellát. Többféle tetőszerkezetet ismerünk, a leggyakoribbak a hagyományos „sátortetők”, illetve a lapostetők! Mindegyik esetében kialakítható üvegtető, vagy kupola. Jellemzően már az épület tervezési fázisában szokás beterveztetni, mivel az épület díszítőelemeként is szolgálhat. Az utólagos megoldások nem minden esetben kivitelezhetőek, vagy jóval nagyobb „macerát” jelentenek. Alternatívaként polikarbonátot lehet alkalmazni, ami az ára, a karcolhatósága, és a korlátozottabb fényáteresztő képessége miatt ritkább megoldás. Mint minden fej feletti üvegezésnél általában az üvegkupola is biztonsági üvegből készül.
Ajánlatkéréshez vagy rendeléshez kattintson a gombra!
 
 

Ötletek

Üvegkupola - négyszetes
Négyszetes
Üvegkupola - sunguard
Sunguard
Üvegkupola - téglalap
Téglalap
 
 
 
Milyen esetben érdemes utólagosan üvegkupolában gondolkodni?

Ezt mindenképpen építész szakembernek kell eldöntenie. Az utólagos létesítés sokszor annyi műszaki problémát vethet fel, hogy gazdaságtalanná teszi a kivitelezés. Érdemes már az épület tervezésénél előre gondolkodni.
 
 
Az üvegkupola árak tekintetében is igyekeztünk olyan megoldást alkalmazni, amellyel biztosíthatjuk megrendelőinknek, hogy mind a minőség, mind pedig az üveg árának tekintetében a legjobb helyre fordultak. Garantálni tudjuk, hogy vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel illetve a kivitelezéssel.
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
Tel.:+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00