Alsó sínes üvegkorlát

Alsó sínes üvegkorlát
Az alsó sínes üvegkorlát azoknak előnyös választás, akik nem kívánnak az üvegfelületükben rozsdamentes acéloszlopokat látni, akkor úgynevezett öntartó megoldással szükséges rögzíteniük. Ekkor a tartószerkezet szerepét teljes mértékben az üveg veszi át. Ebben az esetben edzett, vagy edzett ragasztott üvegelemek beépítése szükséges. Ezzel a megoldással akár nagyobb fesztávolságok is kialakíthatóak, de minden esetben statikailag méretezni kell.

A korlátok rögzítése a födém tartóbetonjához történik úgy, hogy egy alumínium, vagy acél U alakú sínt szerelünk a födémre és abba ültetjük az üveglapot. A korlát ebben az esetben nem feküdhet fel a burkolatra támasztónak, továbbá padlófűtéses felületre nem rögzíthető és esztrích betonos felületre csak áthidalóval lehet rögzíteni. Fa födémre az öntartó üvegkorlátot nem lehet megfelelően rögzíteni. Ha a födém szélén a födém oldalához rögzítjük a tartósínünket, akkor a megfogatás akár el is tüntethető, így csak a homogén üvegfelület adja a látványt, mintegy üvegmellvédet képez. Az üveg U sínbe történő megfogatása speciális eljárással történik. Lehetséges a rögzítés műanyag ékeléssel, vagy ragasztással, illetve a két módszer kombinációjával. A ragasztásnál oda kell figyelni, hogy megfelelő speciális ragasztóanyagot használjunk, ami nem lép kémiai reakcióba a ragasztott biztonsági üveg fóliájával. Nagyon körültekintően kell eljárnunk az üvegkorlát függőleges síkjának beállításánál is. Ezt a munkát feltétlenül gyakorlott szakemberre kell bízni!

Az üvegkorlátok, akár kültéri körülmények között is, a kereskedelemben kapható üvegtisztítókkal könnyen tisztíthatóak, a lerakodott szennyeződések maradéktalanul eltávolíthatóak, és az üveg újszerű állapotba hozható, szemben például a rozsdamentes acéllal, amelyen megtapadnak a zsíros szennyeződések, és eltávolításuk igencsak keserves feladat..
.
Ajánlatkéréshez vagy rendeléshez kattintson a gombra!
 
 

Ötletek

Alsó sínes üvegkorlát - iroda jelleggel
Iroda jelleggel
Alsó sínes üvegkorlát - savmart
Savmart
Alsó sínes üvegkorlát - fával kombinálva
Fával kombinálva
Alsó sínes üvegkorlát - lépcsőhöz
Lépcsőhöz
Alsó sínes üvegkorlát - króm korláttal
Króm korláttal
Alsó sínes üvegkorlát - csak üveg
Csak üveg
 
 
 
Miért választják a megrendelők az alsó sínes üvegkorlátot, mondjuk az oszlopossal szemben?

Természetesen erre a kérdésre elsősorban, az egyéni ízlés világ a válasz, mivel ezzel a megoldással légies megjelenést biztosíthatunk korlátunknak. Előfordulhat speciális helyi műszaki adottság is, ami csak ezt a megoldást teszi lehetővé.
 
 
Az alsó sínes üvegkorlát árak tekintetében igyekeztünk olyan megoldást alkalmazni, amely megrendelőink számára megnyugtató, és egyben garancia is, hogy mind minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Biztosak vagyunk benne, hogy vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel.
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
Tel.:+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00