Üveg szélfogó

Üveg szélfogó
Üveg szélfogó, mint az a nevéből is kitűnik, alkalmazásával a közvetlen időjárási viszonyoktól kíméljük meg  belső tereinket. Kialakítása olyan helyeken lehet szükséges, ahol a belső teret szeretnénk jobban leválasztani a külsőtől. Ilyenkor a bejárat előtti területet lehatároljuk üvegelemekkel és az így leválasztott kis terület külön bejáratot is kap. A belőle nyíló más helyiségek mindegyike ajtóval zárható, ellenkező esetben légszigetelő szerepe megszűnik.Megóvja a belső teret a portól, széltől, illetve a hőveszteségtől is. Az üvegből készült szélfogó így az egyik legesztétikusabb építészeti megoldás a már említett funkciók ellátására. De egy jól megtervezett rendszer elemei nem csak a széltől védenek, hanem egyidejűleg csökkentik a zajt, illetve az utca nyüzsgését is kizárják.

Kialakításánál használhatunk víztiszta üvegeket, de a megrendelő egyedi igényei szerint készülhet anyagában színezett szürke, bronz, zöld, kék üvegekből, vagy a manapság igen népszerű savmart kivitelben, ami a matt szín miatt megakadályozza a belátást, illetve dekorfólia, vagy üvegfestés segítségével bármilyen szín, vagy minta felvihető az üvegfelületre, amivel a variációk számát közelíthetjük a végtelenhez.

Kialakítását tekintve készülhet keret nélküli edzett üvegből (ez talán a legelegánsabb megoldás), illetve meg lehet oldani fém, fa, vagy műanyag kerettel is.
Ajánlatkéréshez vagy rendeléshez kattintson a gombra!
 
 

Ötletek

Üveg szélfogó - polikarbonáttal
Polikarbonáttal
Üveg szélfogó - edzett
Edzett
Üveg szélfogó - zsindelytetős
Zsindelytetős
 
 
 
Üvegszélfogót lehet a szabadban is alkalmazni?

Természetesen igen, egy szabadba telepített szélfogórendszer a legkisebb szabad területet is nyári terasszá képes változtatni.
 
 
Az üveg szélfogó árak tekintetében igyekeztünk olyan megoldást alkalmazni, amellyel  megrendelőink is biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordultak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Tudjuk, hogy vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel.
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
Tel.:+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00