Térelválasztó üvegfal

Térelválasztó üvegfal
A térelválasztó üvegfal az üvegfalak klasszikusa. Ahogyan a nevében is szerepel egy teret képes megosztani, leválasztani. Az üveg modern légiessége és egyedisége, modern belső kialakítást tesz lehetővé a térelválasztók világában. Lakóházaknál és irodai környezetben is igen népszerű megoldás praktikuma és esztétikussága miatt. A üvegfal képes a fény áteresztésére, illetve annak blokkolására is, továbbá egyedi színmegjelenítést tesz lehetővé, bármilyen mintával dekorálható, kihasználhatjuk hő és hangszigetelő képességét is. Az üveggel történő térelválasztás egyik előnye, hogy segíti a fény áramlását, és oly módon mentesíti a légtereket egymástól, hogy azok látványra egy teret alkotnak.

Megjelenését tekintve lehet víztiszta átlátszó, mely elegáns és örök trend, vagy savmart, azaz matt, vagy egyedi mintával készített. Továbbá színes, a szivárvány bármely színében, mely a RAL skáláról ízlés szerint kiválasztható.
Az üvegfalak jellemzően fix üvegelemekből állnak, de kombinálhatóak nyíló elemekkel, egy illetve kétszárnyú ajtókkal is!

A térelválasztó üvegfalat lehetőleg alsó, felső, esetleg oldalsínes rögzítéssel szereljük, de megoldható fix üvegrögzítő profilokkal, esetleg pontmegfogással is a biztonságos kivitelezés! A gyártás előtt minden esetben helyszíni felmérés szükséges.
További előnyei:
  • Biztonságos, kizárólag biztonsági üvegből készül.
  • Elegáns és modern megjelenésű.
  • Bármilyen méretben, szinte bárhol, utólag is beépíthető.
  • Fényes felületek.
  • Végtelen szín és mintázat lehetőség
  • Rövid gyártási idő, egyszerű gyors kivitelezés.
  • Könnyű tisztántarthatóság.
Ajánlatkéréshez vagy rendeléshez kattintson a gombra!
 
 

Ötletek

Térelválasztó üvegfal -  nappali
Nappali
Térelválasztó üvegfal - tárgyaló
Tárgyaló
Térelválasztó üvegfal - iroda leválasztás
Iroda leválasztás
Térelválasztó üvegfal - konyha
Konyha
Térelválasztó üvegfal - ebédlők
Ebédlők
Térelválasztó üvegfal - lépcsőház
Lépcsőház
 
 
 
Az üvegből készült térelválasztók zárhatóvá is tehetők?

Igen, természetesen említettük, hogy egy vagy kétszárnyú ajtókkal is kombinálhatóak, ami egyben lehetőséget ad a zárható kivitelezésre is.
 
 
Az térelválasztó üvegfal árak tekintetében igyekeztünk olyan megoldást alkalmazni, amellyel a megrendelőink is biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordultak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Tudjuk, hogy vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel.
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
Tel.:+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00