Kétszárnyú üvegajtó

Kétszárnyú üvegajtó
Kétszárnyú üvegajtó beépítése ott válhat szükségessé ahol szélesebb falnyílások esetén a teljes felületet ajtóval kívánják kivitelezni. A hatalmas üvegfelület igen látványos és exclusiv megjelenést biztosíthat. Ajtócsere esetén itt is maradhat a régi tok, a kivitelezés bontást nem igényel. Alkalmazhatunk oldalsó zsanérokat, vagy alsó-felső forgáspontokat. A kétszárnyú annyiban különbözik az egyszárnyútól, hogy a második üvegajtó szárnyra felhelyezésre kerül egy zárnyelv fogadó rész is. Rendelhetők zárható kivitelben is, továbbá kialakítható kilinccsel, toló pajzzsal, vagy gombbal, figyelembe véve az egyéni elképzeléseket és igényeket.
Nem igényel speciális tisztítást, egyszerű üveg/tükör/ablaktisztító folyadékkal befújjuk, majd száraz papírtörlővel letöröljük. A matt üvegajtók anyaga minden esetben savmart üveg. Arra való tekintettel, hogy nem kerül beépítésre  alsó vezetősín, így könnyen tisztítható marad a padló is. Az üvegajtó tökéletes rögzítéséről a felső, vagy oldalsó felfüggesztés gondoskodik, mely vasalatok kiválasztása igen fontos az ajtók hosszú távú megbízható működtetése szempontjából.

Az ajtók üvegfelülete lehet víztiszta, savmart, anyagában színezett bronz, szürke zöld, illetve akár kék üveg is. Illetve kivitelezhető egyedileg fóliázott, dekorfóliázott, egyedi mintával savmart, vagy festett változat is. Ezen lehetőségekkel, és a szabadon szárnyaló fantázia segítségével a létrehozható lehetséges variációk száma szinte végtelen!
Ajánlatkéréshez vagy rendeléshez kattintson a gombra!
 
 

Ötletek

Kétszárnyú üvegajtó - egyszerű
Egyszerű
Kétszárnyú üvegajtó - egyedi minta
Egyedi minta
Kétszárnyú üvegajtó - színes üveg
Színes üveg
Kétszárnyú üvegajtó - fa minta
Fa minta
Kétszárnyú üvegajtó - bejárati portál
Bejárati portál
Kétszárnyú üvegajtó - savmart
Savmart
Kétszárnyú üvegajtó - mintás
Mintás
Kétszárnyú üvegajtó - csíkos savmart
Csíkos savmart
Kétszárnyú üvegajtó - bejárati mintás
Bejárati mintás
Kétszárnyú üvegajtó - dekoratív design
Dekoratív design
Kétszárnyú üvegajtó - beltéri mintás
Beltéri mintás
Kétszárnyú üvegajtó - kék színes üveg
Kék színes üveg
 
 
 
Üvegajtót, ide értve a kétszárnyút is, bárhol lehet alkalmazni, ahol a hagyományos fából készült nyílászárókat?

Természetesen igen, sőt akár a régi, fából készült tokok is megmaradhatnak, természetesen az új ajtónak megfelelő vasalatokat kell alkalmazni, hogy biztonságosan és megbízhatóan használhassuk hosszútávon is.
 
 
A kétszárnyú üvegajtó árak tekintetében igyekeztünk olyan megoldást alkalmazni, amellyel a megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind a minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Tudjuk, hogy vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel.
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
Tel.:+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00