Beltéri üvegajtó

Beltéri üvegajtó
A beltéri üvegajtó lakótéren belül választja el helyiségeinket egymástól. Kiváló esztétikuma miatt erre a funkcióra is egyre többet használják az üveget. Nemcsak esztétikai megjelenése, de praktikuma, fényáteresztő képessége is növeli az üvegajtó népszerűségét a nyílászárók ezen csoportjánál.

A lakberendezők is nagyon kedvelik őket, hiszen egyedi képességük miatt átláthatóvá, világossá teszik a tereket. Változatos felületkialakítással pedig számos lakberendezési lehetőséget rejtenek magukban. A fényáteresztő képesség és a megfelelő zajcsökkentő képesség mellett, a számtalan szín és mintalehetőség is hozzájárul ahhoz, hogy a beltéri üvegajtókat egyre többen választják otthonaikba.

Akár meglévő ajtóit is érdemes esztétikus üvegajtóra cserélni. Egyedi méretekben a régi tokra, vagy tok nélkül is szerelhető, a kivitelezés bontást nem igényel. A díjtalan helyszíni felmérés szinte minden esetben szükséges, így tudunk pontos javaslatot tenni a kivitelezhetőséggel és bármilyen műszaki kérdéssel kapcsolatban.

Nem csak a fényáteresztő képesség, de a számtalan szín és mintalehetőség is hozzájárul ahhoz, hogy a beltéri üvegajtókat egyre többen választják otthonaikba. Ahhoz, hogy hosszú távon is megbízhatóan, jól működjenek ajtói, nagy gondot kell fordítani a megfelelő vasalatok kiválasztására. Ehhez mindenképpen célszerű, ha hozzáértő szakembert választ a kivitelezéshez.
Ajánlatkéréshez vagy rendeléshez kattintson a gombra!
 
 

Ötletek

Beltéri üvegajtó - savmart
Savmart
Beltéri üvegajtó - egyedi dupla
Egyedi dupla
Beltéri üvegajtó - fehér
Fehér
Beltéri üvegajtó - normál
Normál
Beltéri üvegajtó - fix oldalelemekkel
Fix oldalelemekkel
Beltéri üvegajtó - egyedi
Egyedi
 
 
 
Mennyire megfelelő hangáteresztés szempontjából az üvegből készült ajtó?

Sokan gondolják, hogy az üvegajtók jobban áthallatszanak, mint a normál fa szobaajtók, pedig ez tévedés. Sőt, akár a 32 dB hanggátlási érték is elérhető, ami megfelel egy bejárati ajtótól elvárt hangszigetelési értéknek.
 
 
A beltéri üvegajtó árak tekintetében igyekeztünk olyan megoldást alkalmazni, amellyel megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordultak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Tudjuk, hogy vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel.
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
Tel.:+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00