Tükör

tükör

A tükrök sok területen alakítja mindennapi életünket: nélküle nem tudnánk a saját arcvonásainkat sem. Ezen kívül központi jelentőségű az optikai és műszaki alkalmazásokban, valamint a közúti forgalomban. Az építészetben a tükörhatás alapvető tervezési elem - megváltoztatja és kibővíti a helyiségek térhatását, ezáltal nagyon különleges légkört teremt.

Funkcionális fényhatásokat hozhatók létre általa a fürdőszobában vagy optikai effektusok falburkolatként való alkalmazásakor. Széle különféle módon megmunkálható így különleges kivitelű is lehet. A színes kialakítás nyomtatás és színes vagy szatén üveg felhasználásával is lehetséges.
A félig átlátszó elválasztó tükrök hasonlóan lenyűgöző lehetőségeket kínálnak a formatervezésnek. Tükörhatások az üvegtábla mindkét oldalán, amelyeket főleg a fürdőszobában használnak, dupla tükrökkel érhetők el.

Külön említendő még a csiszolással kapcsolatban az úgynevezett fazettázás eljárás, ami egyfajta díszcsiszolás, és mintegy keretbe foglalja a tükrünket jellemzően 10-60 mm vastagságban.

Ötletek:

előszobai tükör

előszobai

kerek fürdőszobai

kerek fürdőszobai

óriás hálószobai tükör

óriás hálószobai

széles fürdőszobai tükör

széles fürdőszobai

Ha szeretne többet tudni, lépjen kapcsolatba velünk!

Az oldalon található képek csupán illusztrációk!

Kapcsolat:

ugyfelszolgalat@uvegkalmar.hu
Tel.:+36-1-232-1209
+36-30-950-0424

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
8.00-16.00 óráig

Cím:

Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.