Festett üveg

Dekorüveg
A festett üveg a színes építészeti üveg kategóriában  a csehországi Glaverbel üveggyár Lacobel© nevű termékcsaládja révén hamar elterjedt a piacon. Egyedi színeivel új felhasználási lehetőségeket nyitott meg az üveg, mint építőanyag számára.
Ezek a színezett üvegek csak 4-6 mm-es vastagságban és meghatározott alapszínekben érhetőek el, ill. nem edzhető üvegtípus. A festett üvegek  ma már egyedi festési eljárással a RAL színskála teljes palettáját elérhetővé tette. Ráadásul ezek az üvegek edzhetőek, így készíthetünk rá akár konnektorfuratokat, illetve felhasználhatjuk nagyobb hőnek kitett felületek burkolására, pl. tűzhelyek környezetében.
Az utólagosan festett üvegeknél az is nagy előny, hogy nem csak 4 mm-es alapüvegre, hanem gyakorlatilag bármilyen üvegvastagságra felvihető a festékréteg, így akár zuhanyajtók, egyedi zuhanykabinok, üveg térelválasztók is építhetők festett üvegből. Ezeket a funkciókat elősegíti, hogy a felülete vízálló, ill. könnyen takarítható.
A világosabb színűre festettek esetében érdemes odafigyelnünk arra, hogy az alap float üvegek magas vastartalma miatt enyhén zöldes színűek, ezért ezeknél a színárnyalatoknál alacsony vastartalmú üvegeket használunk. Ezen üvegtípusokat (Extra Clear, Opti White, Low Iron) raktáron is tartjuk, hogy rövid határidőre tudjuk a terméket megrendelőink részére biztosítani.
Ajánlatkéréshez vagy rendeléshez kattintson a gombra!
 
 

Ötletek

Festett üveg - panoráma
Ral színskála 1
Ral színskála 1
Ral színskála 2
Ral színskála 2
Festett üveg - konyhában
Konyhában
Festett üveg - kétszínű
Kétszínű
 
 
 
Dekor vagy festett üveget ajánlanak nagyobb hő terhelésű területek burkolására?

Egyértelműen a festett üveget. Ez az üvegfajta edzhető, a RAL színskála valamennyi árnyalatában kapható és könnyen alakítható (pl. konnektor foglalat) is.
 
 
A festett üveg árak tekintetében igyekeztünk egy olyan megoldást kitalálni, amellyel a megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Mi biztosak vagyunk benne, hogy a vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel.
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
Tel.:+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00