Dekorüveg

Dekorüveg
Dekorüveg kül és beltérre egyaránt használható, többnyire falak és bútorlapok, oszlopok burkolására, díszítésére. A színes, fényes üvegfelület némi kreativitással különleges, kellemes hatást kelt. A konyhában kiváló csempe kiváltására, gyakori látvány már konyhapultok hátlapjaként. A fényes, színes, tükröződő felület feldobja a környezetet. A nappaliban is használhatunk dekorüveget falburkolatokhoz, térelválasztókhoz, stb. Különleges hangulatot kelthet pl. a fürdőszobában ha a dekorüveget megfelelő világítással látjuk el. Dekorüvegként leggyakrabban a Lacobel üvegcsaládot használjuk, melyek 4 mm vastagságban széles színválasztékban állnak rendelkezésre.
Ezek a Lacobel üvegek 4 vagy 6 mm vastagságú float üvegből készülnek oly módon, hogy az üveg egyik oldalt festék, majd ezután lakk réteggel látják el. Mindez garantálja az optimális ellenállást a karcolódással és a szennyeződéssel szemben, a könnyű karbantartást és az időállóságot. Ha az üveg keret nélkül kerül beépítésre, akkor a hátsó oldalát biztonsági fóliával kell ellátni. Felhasználási területek: irodák, éttermek, boltok, lakóhelységek (konyha,fürdőszoba, beépített szekrények, hálószoba). Lacobel üvegek lapmérete: 255×321cm.
Ajánlatkéréshez vagy rendeléshez kattintson a gombra!
 

Lacobel

Borvörös - Lacobel dekorüveg
Borvörös
Licht Braun - Lacobel dekorüveg
Licht Braun
Krém - Lacobel dekorüveg
Krém
Fehér - Lacobel dekorüveg
Fehér
Fuchsia - Lacobel dekorüveg
Fuchsia
Narancs - Lacobel dekorüveg
Narancs
Kék - Lacobel dekorüveg
Kék
Zöld - Lacobel dekorüveg
Zöld
Limetka - Lacobel dekorüveg
Limetka
Ezüst - Lacobel dekorüveg
Ezüst
Starlight - Lacobel dekorüveg
Starlight
Fekete - Lacobel dekorüveg
Fekete
 
 
 
Mi a különbség a dekor és a festett üveg között?

A leglényegesebb különbségek, hogy a dekor üveg csak 4-6 mm-es vastagságban, és csak adott alapszínekben áll rendelkezésünkre továbbá  nem edzhető. A festett üveg szélesebb alkalmazást tesz lehetővé.
 
 
A dekorüveg árak tekintetében igyekeztünk egy olyan megoldást kitalálni, amellyel a megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy mind minőség, mind az üveg ár tekintetében a legjobb helyre fordulnak, ha minket bíznak meg a kivitelezéssel. Mi biztosak vagyunk benne, hogy a vállalkozásunk kis és nagykereskedelmi háttere (Európa vezető üveggyáraiból kamiontételben vásároljuk az alapanyagokat), automatizált modern gépparkja, illetve tapasztalt szakembergárdája révén a legjobb minőségi színvonalon és a legkedvezőbb árazással juthatnak hozzá termékeinkhez, amennyiben minket tisztelnek meg megrendeléseikkel.
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
Tel.:+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00