Nanobevonat egyedi zuhanykabinra

Nanobevonat egyedi zuhanykabinra
Nanobevonat egyedi zuhanykabinra
Egyszerű üveg nanobevonat nélkül
 
A nanobevonat egyedi zuhanykabinra egy láthatatlan védőréteg a vízkő és az egyéb szennyeződések ellen.
 
Számunkra nagyon fontos, hogy vásárlóink ne csak a vásárlás perceiben legyenek elégedettek, hanem évekkel később is, és ezért folyamatosan fejlesztjük termékeink élettartamát és külalakját. Az esővíz és a desztillált víz kivételével minden egyéb víz egy adott mennyiségű oldott anyagot, úgynevezett sókat tartalmaz. Az ásványi anyagok és sók lerakódását csak komoly nehézségek árán, erős vegyszerekkel, tisztítószerekkel távolíthatjuk el.
 
Ha ránézünk a síküveg felületére, az első ránézésre teljesen simának tűnik, valójában azonban porózus és érdes. Ezáltal a szennyeződések könnyen rátapadnak, lerakódnak rajta. A por és a szennyeződés nagyon kellemetlen jelenség, de az üveg legnagyobb ellensége a víz, mely az üvegre ugyanolyan korrodáló hatással van, mint néhány fémre. A vízlepergető nanobevonat egy kiváló megoldás az üvegfelületeink hosszan tartó védelmére, a vízkő, a por és minden egyéb felületi szennyezőanyag távol tartására.
 
 
 
Nanobevonat egyedi zuhanykabinra nem alkalmazva Nanobevonat egyedi zuhanykabinra alkalmazva
 
 
 
 
Árgarancia
 
Árgarancia szolgáltatásunk révén vásárlóink biztosíthatják, hogy a legoptimálisabb ár-értékarányú szolgáltatást vették igénybe! (Lásd részletesebben az Árgarancia menüpontban.)
 
 
 
 
 
 
Elérhetőség
Üvegkalmár Plusz Kft.
1044 Bp, Ipari Park u. 11.
Tel.:+36-1-232-1209
Hétfő-Péntek: 8.00-16.00